Petrović se nada novim pobedama Zvezde u Evropi

Izvor: Blic, 07.Dec.2009, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović se nada novim pobedama Zvezde u Evropi

Trener košarkaša Crvene zvezde Aco Petrović istakao je da bi njegova ekipa mogla mnogo da dobije na sutrašnjoj utakmici sa francuškim Šoleom u trećem kolu Evrokupa, ali i da je svestan da će biti teško stići do pobede.



"Eventualnom pobedom možemo mnogo posla da završimo u Evrokupu. Dobro je što smo domaćini, pošto je prošla nedelja bila izuzetno teška", rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Petrović čiji je tim prošle nedelje pobedio Helios >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Beneton, a izgubio od Hemofarma.

"Nadam se da ćemo biti istrajni i koncetrisani. Ako budemo igrali u visokom ritmu možemo do pobede", dodao je Petrović, koji možda neće moći da računa na rovite Majka Tejlora i Vuka Radivojevića, dok je kapiten Tadija Dragićević iscrpljen.

Petrović je podsetio da je Šole trenutno drugi na tabeli francuskog prvenstva u kome je doživeo samo dva poraza.

"Vrlo je to kvalitetan tim... Imaju mnogo igrača u rotaciji, veoma su kvalitetni u tranziciji, što im je možda i najjača karakteristika. Imaju mnogo izuzetno atletski građenih igrača u sastavu, pa dobro trče i dominiraju u skoku. Činjenica da su na prethodne dve utakmice imali 19 skokova u napadu najbolje ilustruje njihovu dominaciju pod koševima", istakao je trener crveno-belih.

Lider Grupe F Evrokupa, uprkos pohvala Petrovića na račun Šolea, trenutno je ipak Zvezda, koja ima maksimalan učinak iz prve dve utakmice. Šole i Beneton su ostvarili po pobedu, dok je Dinamo iz Moskve poražen na oba susreta.

Duel između Crvene zvezde i Šolea igraće se sutra od 18 sati u dvorani Pionir.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda - Šole (utorak, 18h)

Izvor: B92, 07.Dec.2009

Kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević kaže za B92 da je ključ pobede nad Šoleom u trećem kolu Evrokupa u zaustavljanju skoka rivala iz Francuske..."Šole ima odličan šut za tri poena, a osim toga su i sjajna skakačka ekipa. I u odbrani i u napadu su dobri pod košem, imaju prosečno 40 skokova...

Nastavak na B92...

Petrović se nada nastavku dobrih rezultata u Evropi

Izvor: Beta, 07.Dec.2009

BEOGRAD, 7. decembra 2009. (Beta) - Trener košarkaša Crvene zvezde Aco Petrović istakao je da bi njegova ekipa mogla mnogo da dobije na sutrašnjoj utakmici sa francuškim Šoleom u trećem kolu Evrokupa, ali i da je svestan da će biti teško stići do pobede..."Eventualnom pobedom možemo mnogo...

Nastavak na Beta...

Ole, ima da padne Šole!

Izvor: Press, 07.Dec.2009

Trener košarkaša Crvene zvezde Aco Petrović veruje da bi večerašnja pobeda njegovog tima nad Šoleom u Evrokupu (18.00 RTS) u okviru 3. kola grupe F dala crveno-belima ogromne šanse za plasman među 16 najboljih ekipa. . .- Ovo je meč na kome eventualnom pobedom možemo mnogo...

Nastavak na Press...

Zvezda čeka Šole

Izvor: Kurir, 08.Dec.2009, 12:20

Košarkaši Crvene zvezde u 3. kolu Evrokupa dočekuju Šole (18, RTS 2), a ukoliko žele u drugu fazu takmičenja, crveno-beli moraju da savladaju francuski tim. - Radi se o odličnoj ekipi koja igra veoma brzo i sastavljena je od atletski sposobnih igrača. Pobeda može mnogo toga da reši i zato moramo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.