Partizanova legenda poručuje: Ne igrajte se sa institucijom!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanova legenda poručuje: ''Ne igrajte se sa institucijom!''

Posle pobede nad liderom ABA lige, ekipom Budućnosti, učinilo se da Partizan može mnogo više nego što to pokazuje položaj na tabeli. A onda je usledila još jedna propuštena prilika za pobedu u gostima.

Iako je prošlo već deset kola u regionalnom takmičenju, crno-beli ne pokazuju napredak bar kada su u pitanju neizvesne završnice njihovih mečeva.

Kao po nekom pravilu ih konstantno gube, a najnoviji neuspeh dogodio se u ponedeljak u duelu sa domaćim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zadrom (61-65).

Ovim porazom Partizan je ostao na deobi poslednjeg mesta sa debitantom u ligi, nikšićkom Sutjeskom, pa se pobeda u sledećem kolu nad Tajfunom nameće kao imperativ.

Dosadašnjim ovosezonskim učinkom nekadašnjeg šampiona veoma je nezadovoljan i Goran Grbović, legenda Partizana, koji prilično emotivno preživljava sve što se događa crno-belima u poslednje vreme.



''Ne verujem da će Partizan baš da ispadne, ima tu kvalitetnih pojedinaca i potrebno je vreme da se uigraju, ali nešto drugo je mnogo opasnije - kako da prepoznate igru kad u njoj nema ni 'f' od fizionomije'',
ističe Grbović u izjavi današnjem ''Sportu''.

On se pita i zbog čega se ne forsiraju mladi igrači.

''Ono što sam govorio se i obistinilo - kupovina iskusnih stranaca, a svoju mladost ne razvijaš, čak i kada si daleko od jurenja rezultata'', dodaje Grbović.

Nekadašnji košarkaš Partizana smatra da ljudi koji trenutno vode ovu ekipu pokušavaju da urade nešto dobro, ali im očigledno ne ide.



''Smatram da bi neko trebalo da istupi i preuzme odgovornost, da kaže za šta je odgovoran. Pa, nemojmo da se igramo sa institucijom, bez obzira na težinu problema'',
zaključio je Grbović, a prenosi ''Sport''.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Niša dočekuju Partizan

Izvor: NTV.rs, 18.Nov.2015

Odbojkaši Niša ugostiće u četvrtak, u okviru petog kola Viner štediša lige ekipu Partizana.Niški tim je u prethodnom kolu, porazom od Radničkog, prekinuo niz od tri pobede i sigurno će pred svojim navijačima želeti da se vrati na pobednički kolosek. Sa drueg strane crno-beli u Niš stižu...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.