Pada rekord Beogradskog maratona

Izvor: B92, 21.Apr.2012, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pada rekord Beogradskog maratona

Na jubilarnom 25. Beogradskom maratonu očekuje se obaranje rekorda po broju učesnika u polumaratonskoj i maratonskoj trci, najavili su organizatori.

Do sada je rekord bio 1.833 takmičara.

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić istakao je da prijavljivanje još nije završeno i da očekuje da bi sutra moglo da učestvuje izmedju 2.300 i 2.400 takmičara iz 35 država.

"Do sada je prijavljeno 2.200 takmičara, što pokazuje da raste popularnost maratona i trčanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Akreditovano je i više od 200 novinara iz oko 50 redakcija", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

On je dodao da je bio problem sa dolaskom trkača iz Kenije, jer su zbog nevremena bili otkazani letovi iz Istanbula, ali da su oni sada na putu ka Beogradu.

"Ove godine ciljevi su nam bili da maraton nastavi da bude jedan od simbola Beograda i da doživimo nove jubileje", rekao je Nikolić.

Direktor Beogradskog maratona zahvalio se Skupštini grada Beograda, gradskim sekretarijatima koji učestvuju, Vojsci Srbije, kao i Ministarstvu unutrašnjih poslova.

"Još jednom bih hteo da čestitam Ani Subotić na plasmanu na Olimpijske igre i zbog toga što će učestvovati na Beogradskom maratonu", rekao je Nikolić.

On se zahvalio i svim sportistima Srbije koji su do sada obezbedili plasman na Olimpijske igre u Londonu i koji su promoteri ovogodišnjeg jubilarnog 25. beogradskog maratona.

Beogradski maraton počinje u nedelju od 10.00 u Bulevaru kralja Aleksandra, a Trka zadovoljstva 15 minuta kasnije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Očekuje se obaranje rekorda na Beogradskom maratonu

Izvor: Sportal.rs, 21.Apr.2012

Na jubilarnom 25. beogradskom maratonu očekuje se obaranje rekorda po broju učesnika u polumaratonskoj i maratonskoj trci, najavili su organizatori. Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić istakao je da prijavljivanje još nije završeno i da očekuje da bi sutra moglo da učestvuje između 2.

Nastavak na Sportal.rs...

Očekuje se rekordan broj učesnika

Izvor: NaDlanu.com, 21.Apr.2012

BEOGRAD, 21. aprila 2012. (Beta) - Na jubilarnom 25. beogradskom maratonu očekuje se obaranje rekorda po broju učesnika u polumaratonskoj i maratonskoj trci, najavili su u subotu organizatori... BEOGRAD, 21. aprila 2012. (Beta) - Na jubilarnom 25. beogradskom maratonu očekuje se obaranje rekorda...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.