PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Dvojke u Štutgartu i Sošou, rizikujte sa Midlsbroom

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Dvojke u Štutgartu i Sošou, rizikujte sa Midlsbroom

Pročitajte nekoliko predloga za 9. februar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Inače, većinu parova izabrali smo iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << današnje ponude Trostruki superpar.

Leverkuzen i Verder u kupu Nemačke sastali su se pet puta, a klub sa BajArene još nema pobedu nad zeleno-belima. Na ruku mu ovog puta ide to što su gosti prvenstveno usredsređeni na borbu za opstanak u Bundesligi, pa bi na ovoj utakmici iz naše Super 4+1 ponude trebalo da dođe kec.

Dortmund je u finišu jesenje polusezone kod kuće savladao ekipu Štutgarta sa 4:1. Međutim, Švabe su od tada drastično podigle formu (imaju maksimalan učinak na startu prolećne polusezone) i Milionerima neće biti lako, ali dvojka jeste najrealnija. I ovaj par je u Super 4+1 grupi.

Ovo je duel klubova sa zavidnom reputacijom u francuskom Kupu, ali trenutno su u različitim rangovim što prednost daje Monaku, koji ima dovoljno kvalitetnih fudbalera za uspešno igranje na dva fronta, dok protivnik mora da razmišlja o opstanku u Drugoj ligi. Kvota na dvojku mogla bi da vam bude 1,85.

Bromli je bio solidan do kraja oktobra, ali od tada je osvojio samo pet bodova, a jedinu pobedu u tom periodu ostvario je u gostima. Grimzbi nastoji da se učvrsti na plej-of poziciji u Konferenciji i morao bi da slavi bez većih poteškoća. Ako na tiketu imate šest parova i dodate ovaj kvota će vam biti 1,85.

S obzirom na to da se uskoro nastavlja Liga Evrope, fudbalerima Liverpula zaista nije bila potrebna ponovljena utakmica FA Kupa sa Vest Hemom, ekipom od koje su ove sezone već dva puta izgubili. Na ovom meču nijedan ishod ne bi bio iznenađenje, ali usudićemo se da prednost damo domaćima.

Oko toga da su gostujući fudbaleri znatno kvalitetniji nemamo nikakvih dilema, međutim, u poslednje vreme ne pružaju baš najbolje partije. Uprkos tome verujemo da će se Midlsbro sa ovog gostovanja vratiti zadovoljan, a dvojka bi mogla da vam ima kvotu 2,05 pa vredi pokušati sa njom.

Oksford se bori za direktnu promociju u Ligu jedan, međutim, Mensfild je u poslednje vreme u zaista dobroj formi, pa i on može da se nada pozitivnom rezultatu. Zbog toga je najmudrije da preskočite konačan ishod i da se opredelite za dosta pogodaka. Mi vam preporučujemo MOZZART šansu GGIVGGII.

Kiderminster je u subotu pobedom na gostovanju Borhamu prekinuo seriju od sedam poraza, ali se nije odmakao sa dna tabele Konferencije. Istli želi da zadrži mesto koje vodi u plej-of , no već dva meseca rezultati su mu u raskoraku s ambicijama. Gosti jesu favoriti, ali “na papiru”, pa budite oprezni.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Probajte sa Hertom, a tu su i dvojke u Valensiji i Gracu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 12:36

Pročitajte nekoliko predloga za 10. februar..NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.