Ovo je sledeći klub Lea Mesija?

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je sledeći klub Lea Mesija?

Tako to biva kad apetiti porastu!

Antalija je na naslovnim stranama ovog leta. Zimi se tu okupi fudbalska Evropa na pripremama, ali sada lokalni klub dominira u medijima.

Doveli su Etoa i Ronaldinja, poznavali smo ih po tome što Lamin Dijara tamo trese mreže, no njihove ambicije ne poznaju granice.

Predsednik Gultekin Genčer smatra da je ovo samo početak.

"Naredni predsednik mora da dovede Lea Mesija", rekao je prvi čovek Antalije koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se vratila u elitu.

"Dajem mu pet godina, do 2020. Leo će igrati ovde", izneo je plan.

Imaju novi stadion, blizu 35 000 mesta, super moderan, koristi solarne panele i ima dosta drugih sadržaja. Biće otvoren ovog leta, Antalija veruje da će sa dve legende Barselone uspeti da napadne i velike stvari ove sezone.

A onda, ko zna, možda stvarno dovedu Mesija kada bude u zenitu karijere.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.