Novinari na Ostrvu odabrali - najbolji je Džejmi Vardi!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari na Ostrvu odabrali - najbolji je Džejmi Vardi!

On je prvi igrač Lestera koji je dobio ovu nagradu za 69 godina postojanja ovog izbora

Novinari na Ostrvu su izabrali - najbolji je Džejmi Vardi!

Preko 400 pripadnika sedme sile odabrali su napadača Lestera za čoveka koji je bio najbolji protekle sezone. Lisice su na korak od titule, a Vardi je na 36 mečeva postigao 22 gola u svim takmičenjima.

"Velika je čast dobiti ovu nagradu. Moje ime sada stoji uz neke neverovatne igrače koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ranije osvajali ovu nagradu. Hvala saigračima. Napravili smo sve kroz timski rad. Ne individualno. Fokusirani smo da u poslednje dve nedelje prođemo prvi kroz cilj. Tako bi fenomenalnu sezonu pretvorili u one koje se ne zaboravljaju", istakao je Vardi.

Ovo je prvi put za 69 godina koliko se održava ovaj izbor da laureat bude iz Lestera. Prošle sezone to je bio Eden Azar, pre njega Luis Suarez.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Novinari izabrali, najbolji je Vardi!

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2016

Još jedno priznanje za fudbalere Lestera...Lester čeka titulu, posle Mareza koga se kolege profesionalci izabrali za najboljeg igrača sezone, novinari su se opredelili za Vardija...U tradicionalnoj anketi novinara koji pokrivaju Premijer ligu, Vardi je dobio poverenje i nasledio kao najbolji igrač...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.