Novinari izabrali, najbolji je Vardi!

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari izabrali, najbolji je Vardi!

Još jedno priznanje za fudbalere Lestera.

Lester čeka titulu, posle Mareza koga se kolege profesionalci izabrali za najboljeg igrača sezone, novinari su se opredelili za Vardija.

U tradicionalnoj anketi novinara koji pokrivaju Premijer ligu, Vardi je dobio poverenje i nasledio kao najbolji igrač Edena Azara iz Čelsija koji je prošle godine osvojio priznanje.

Ova nagrada se inače dodeljuje od 1947. prvi laureat je bio legendarni Stenli Metjus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
U ovoj deceniji su je osvajali Van Persi, Garet Bejl i Luis Suarez.

Vardi je eksplodirao, najbolji je strelac "Lisica" sa 22 gola, srušio je rekord Van Nistelroja kada je postigao gol u 11 uzastopnih mečeva.

Recimo da su iza njega u anketi ostali saigrači Rijad Marez i Kante, kao i Hari Kejn sa kojim se bori za titulu najboljeg strelca PL.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novinari izabrali: Vardi je najbolji igrač PL

Izvor: B92, 02.Maj.2016

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi proglašen je najboljeg igrača sezone u Premijer ligi po izboru novinara. Vardi je postao prvi igrač Lestera koji je osvojio ovu nagradu koja se dodeljuje od 1948, ali i prvi Englez još od 2011. i Skota Parkera koji je dobio ovo priznanje.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.