Novi potresi u Realu zbog Edegarda, kapiten mladog tima digao glas: Dajte i meni 105.000 evra svakog meseca

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi potresi u Realu zbog Edegarda, kapiten mladog tima digao glas: Dajte i meni 105.000 evra svakog meseca

„Nije da mi smeta, ali...“, čini se da je ljubomoran Serhio Aguza, ali dodaje da će tretirati norveško čudo od deteta kao najrođenijeg

Pokrenula je FIFA istragu protiv Real Madrida u nameri da ispita da li je sve čisto u transferu Martina Edegarda iz Stromsgodseta, ali dolazak norveškog čuda od deteta (doslovce deteta, jer mu je tek 16 godina) prozrokovao je i nemire unutar kluba. Naravno, problem je objava da će najmlađi fudbaler koji je ikad zaigrao u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za Prvenstvo Evrope zarađivati 105.000 evra na sedmičnom nivou, što znači da će svake godine biti bogatiji za 5.460.000 evra. Plus premije.

Nije da mi smeta, ali... Voleo bih i ja da zarađujem isto toliko novca koliko su njemu dali“, oglasio se Serhio Aguza, kapiten rezervnog tima Real Madrida, popularne Kastilje, koji se takmiči u Segundi.

Aguza ima 22 godine, već pet sezona je u Real Madridu i shvatio je pravila ponašanja, ali se iz njegovih reči nasluđuje blagi otpor prema činjenici da će Edegard trenirati sa B ekipom, a na poziv Anćelotija dobiti priliku da debituje za najbolji tim i ukoliko do 25. marta postigne gol u Primeri postane najmlađi strelac u istioriji španskog prvenstva.

Klub radi svoj posao, ima svoje ideje kako bi Real trebalo da izgleda, a na kraju krajeva, svako od nas mora da odradi svoj deo posla najbolje što ume kako bismo ostvarili zajednički cilj“.

Uprkos tome što izgleda kao da je ljubomoran, Aguza uverava da će se prema Martinu Edegardu ponašati kao prema najrođenijem.

Dočekaćemo ga kao bilo kog drugog igrača, kao što je bilo u slučaju Era Markanena (Finska) ili Abnera (Brazil) i postaraćemo se da se što pre uklopi u ekipu. Edegard je izutzetan talenat, ali će mu biti potrebno vreme da se privikne za zahteve ekipe. Čim je s nama, znači da vredi, ali mora da bude strpljiv, jer je i dalje samo dete“, dopunio je kapiten rezervnog tima Reala, na čijoj klupi sedi Zinedin Zidan.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.