Nole, Troicki i Jovanovski na terenima

Izvor: RTS, 21.Jan.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole, Troicki i Jovanovski na terenima

Četvrtog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu u četvrtak svoje mečeve u singlu i dublu između ostalih igraće i troje tenisera iz Srbije. Uz Novaka Đokovića u singlu, na teren u dubl konkurenciji izlaze Bojana Jovanovski i Viktor Troicki. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Prvi teniser sveta Novak Đoković meč drugog kola igraće protiv 88. igrača na ATP listi Rusa Andreja Kuznjecova i to će biti njihov prvi duel.

Taj meč je treći na programu Rod Lejver Arene, na kojem takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu. Očekuje se da će duel Đokovića i Kuznjecova početi oko četiri časa po ponoći.
Bojana Jovanovski će u paru sa Poljakinjom Kataržinom Piter igrati u prvom kolu dublova protiv 10. nosilaca, mađarsko-francuskog para Timee Baboš i Kristine Mladenović. Taj meč je treći na programu terena broj 10.

Viktor Troicki će sa Mihailom Južnim iz Rusije u prvom kolu igrati protiv petih nosilaca, austrijsko-brazilskog para Aleksandera Peje i Bruna Soareša. Meč je prvi na terenu broj 12 i počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.
Takođe, u četvrtak će na teren i branilac titule, Švajcarac Stanislas Vavrinka, koji će u drugom kolu igrati protiv Marijusa Kopila iz Rumunije, kao i prva teniserka sveta, Amerikanka Serena Vilijams, koja će za plasman u treće kolo igrati protiv Vere Zvonarjove iz Rusije.

Domaći teniser Lejton Hjuit u drugom kolu igraće protiv Benjamina Bekera iz Nemačke, a Australijanka Samanta Stosur protiv Amerikanke Koko Vandevege.
Pobednica Australijan opena iz 2012. i 2013. godine Beloruskinja Viktorija Azarenka igraće protiv Karoline Voznijacki iz Danske, a Čehinja Petra Kvitova protiv Mone Bartel iz Nemačke.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan IV: Novak pred zoru

Izvor: B92, 21.Jan.2015

Četvrtog dana Australijan Openu na terenima "Melburn parka" će se naći troje srpskih predstavnika " Novak Đoković, Bojana Jovanovski i Viktor Troicki.

Nastavak na B92...

Viktor i Bojana bez uspeha u dublu

Izvor: B92, 22.Jan.2015, 08:10

Srpski teniseri Viktor Troicki i Bojana Jovanovski završili su takmičenje na Australijan openu u dubl konkurenciji već na startu turnira...Troicki je u paru za Rusom Mihailom Južnim poražen od kombinacije Peja/Soareš sa 6:1, 6:4, posle 64 minuta igre...Jovanovski je igrala sa Kateržinom Piter...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.