Noćas igraju Ana, Janko i Novak, Viktor ujutro

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2012, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćas igraju Ana, Janko i Novak, Viktor ujutro

MELBURN -

Četvrti dan Australijan opena kada su u pitanju srpski predstavnici otvoriće Ana Ivanović, koja noćas od 1 sat po našem vremenu otvara program na "Hajsens areni".

Njena rivalka u drugom kolu biće Holanđanka Mihaela Krajiček, sa kojom je do sada igrala dva puta i skor je nerešen 1:1.

Oko tri sata ujutro na teren bi trebalo da izađe Janko Tipsarević. On će u drugom kolu igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << protiv Australijanca Džejmsa Dakvorta i njihov meč postavljen je kao drugi na "Margaret Kort areni".

U trenucima kada bi Tipsarević trebalo da privodi meč kraju, otprilike oko pet ujutro, očekuje se da počne meč drugog kola između Novaka Đokovića i Santjaga Hiralda iz Kolumbije. Njihov duel postavljen je kao treći na centralnoj "Rod Lejver areni".

Konačno, oko sedam ujutro Viktor Troicki će na terenu broj 2 igrati protiv Kazahstanca Mihaila Kokuškina, protiv kojeg vodi u međusobnom skoru sa 1:0.

U isto vreme na teren će i Nenad Zimonjić i Mikael Lodra. Srbin i Francuz će na startu dubla, na terenu broj 11, igrati protiv Australijanca Džordana Kera i Amerikanca Donalda Janga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana u 1 posle ponoći, Viktor i Novak samo za "noćobdije"

Izvor: TvojPortal.com, 18.Jan.2012

Izvor: pressonline. Četvrti dan Australijan opena kada su u pitanju srpski predstavnici, otvoriće Ana Ivanović, koja noćas od 1 sat po našem vremenu otvara program na "Hajsens areni".. . . Njena rivalka u drugom kolu biće Holanđanka Mihaela Krajiček, sa kojom je do sada igrala dva puta i...

Nastavak na TvojPortal.com...

Noćni tenis

Izvor: RTS, 18.Jan.2012

Četvrti dan Australijan opena kada su u pitanju srpski predstavnici otvoriće Ana Ivanović, koja noćas od 1 sat po našem vremenu otvara program na "Hajsens areni". Potom na teren izlaze Janko Tipsarević,Novak Đoković i Viktor Troicki ...Anina rivalka u drugom kolu biće Hoilanđanka Mihaela Krajiček,...

Nastavak na RTS...

Uživo: Kreću srpski teniseri, može li se ponoviti 4/4 od ponedeljka?

Izvor: Blic, 19.Jan.2012, 01:55

Srpski teniseri Novak Đoković, Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Ana Ivanović igraće mečeve 2. kola Australian opena u singlu i dublu. Pratite sva dešavanja u Melburnu na Blicsport.rs. u blogu uživo!..Duelom sa Mihaelom Krajiček, Ana Ivanović otvoriće program četvrtog dana...

Nastavak na Blic...

Ana ekspres

Izvor: RTS, 19.Jan.2012

Ana Ivanović za manje od sat vremena pobedila Mihaelu Kraiček. Holanđanka osvojila prvi gem u meču, posle toga sve proteklo u znaku lepe srpske teniserke. Sledeća protivnica bolja iz duela Anastasije Pavljičenko i Vanije King. Noćas 6:2, 6:3...Brejkovima i trećem gemu prvog i drugog seta Ana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.