Nestvaran potez Lea Mesija: Jednim potezom izbacio četvoricu, Barsa osvojila kup (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestvaran potez Lea Mesija: Jednim potezom izbacio četvoricu, Barsa osvojila kup (VIDEO)

Fudbaleri Barselone su već na poluvremenu meča protiv Alavesa jednom rukom prigrlili pehar namenjen osvajaču Kupa Španije, a nakon drugih 45 minuta stavili su obe.

Katalonci su na poslednjem meču koji se igra na Vinsente Kalderonu (ruši se na kraju sezone) pobedili Alaves rezultatom 3.1, što je ujedno bio i rezultat na poluvremenu.

Mesi je u 30. minutu postigao prvi gol na meču, ali je ekipa za koju igra Aleksandar Katai izjednačila tri minuta kasnije. Doduše, Srbin >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nije bio u sastavu.

Potom je Nejmar u 45. minutu povisio na 2:1 i najavio spektakularan potez Mesija. Argentinac je jednim potezom izbacio četvoricu igrala Alavesa, a Pako Alkaser je povisio na 3:1.



Rezultat se nije menjao u nastavku, a ovo je ujedno bila i poslednja utakmica Luisa Enrikea na klupi Barse.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska - Rijeka primila pet ''komada'', pa proslavila titulu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2017

Kraj sezone u Hrvatskoj obeležio je derbi 36. kola, duel dve prvoplasirane ekipe...Još pre ovog kola, ekipa Rijeke osigurala je osvajanje šampionske titule kojom je prekinula 11-godišnju dominaciju Dinama u Hrvatskoj, pa večerašnji poraz od čak 5:2 na Maksimiru protiv najvećeg rivala nije pokvario...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.