Nedović je pogodio trojku za pobedu Valensije, ali je sudije nisu priznale! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Nov.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović je pogodio trojku za pobedu Valensije, ali je sudije nisu priznale! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je uzeo poslednji šut protiv Olimpijakosa i pogodio, ali su arbitri rekli da je vreme isteklo, a grešku je napravio Pau RIbas koji se okliznuo pre nego što je doda loptu našem košarkašu

Nemanja Nedović je debitovao u dresu Valensije protiv Olimpijakosa što je bio njegov prvi meč od povratka iz NBA, ali svoj debi neće pamtiti po dobrom. Ne samo da je njegov tim izgubio, već je on na neki način i krivac za to.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Prvo je preuzeo odgovornost na sebe u poslednjem napadu, ali njegov prodor se nije završio košem, međutim, posle sudijskog podbacivanja lopta je otišla u aut i pripala njegovom timu, a ostalo je bilo nešto manje od dve sekunde do kraja.

Izveo je loptu iz auta do Paua Ribasa, ali se ovaj okliznuo kada mu je dodao, a iako je srpski reprezentativac pogodio trojku, sudije su rekle da koš ne važi, jer je isteklo vreme, tako da je ostalo 77:76 za Olimpijakos.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

POVRATAK U EVROPU: Prvo Nedovićevo zakucavanje! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2014, 00:33

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović debitovao je protiv Olimpijakosa u dresu Valensije, a jedan od prvih kontakata sa loptom je iskoristio da maestralno zakuca. Ipak, Srbin je na kraju bio tragičar u potazu Španaca, pošto je prvo promašio šut za pobedu, a potom pogodio trojku, ali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.