Može Nica iz bez Balotelija: Tu je Plea! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2016, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može Nica iz bez Balotelija: Tu je Plea! (VIDEO)

Trener Favr može da bude zadovoljan igrom njegovog tima. Mario bio van sastava

Nastavlja se dobar niz Nice. Ovoga puta tim Lusijana Favra izborio je pobedu u gostima Nansiju, a prva zvezda tima Mario Baloteli nije bio u sastavu jer je stručni štab odlučio da ga odmori za predstojeće izazove. Ipak, i bez njega, Nica je slavila s 1:0 (0:0).

Strelac odlučujućeg gola bio je Alasan Plea u 60. minutu. Plela je Nica mrežu oko gola Nansija, a posle fantastične >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << asistencije Vanetina Ejserika Plea je iskoristio šansu i doneo tri boda Nici koja je prva na tabeli s 17 osvojenih bodova.

Potvrđeno je da Nica ima fenomenalne tehničare na sredini terena, koji su hranili na prethodna dva meča Balotelija, a sada su pokazali da mogu da dođu do trijumfa i kada u timu nema Balotelija.

Nica jaše na prvom mestu, iza je Monako sa bodom manje.

(FOTO: Printskrin)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nica se bez Balotelija vratila na čelo tabele! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2016

Fudbaleri kluba sa Azurne obale nastavili su sa sjajnim rezultatima u novoj sezoni...Ekipa Nice, kojoj se u smiraj prelaznog roka pridružio Mario Baloteli, slavila je i po peti put u novoj takmičarskoj godini...Izabranici Lusijana Favra su ovoga puta slavili u gostima Nansiju, a jedini gol na meču...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.