Molitva nije uspela, Pačulija MVP! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2017, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Molitva nije uspela, Pačulija MVP! (video)

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa uspeli su da istope minus od 25 poena i upišu trijumf na svom parketu.

Neverovatan meč u "Orakl Areni". Sparsi su razbijali Voriorse u svim segmentima, do sredine treće deonce, a onda veliki peh.

Kavaj Lenard je najpre loše doskočio i načeo povredu koju je nedavno zadobio protiv Hjustona, da bi kasnije, nakon duela sa Pačulijom ponovo povredio zglob, te je morao da napusti igru.

Više se nije vraćao, a onda su Voriorsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krenuli da tope minus i polako ali sigurno preokrenuli stvari u svoju korist.

Na kraju su uspeli da slave sa 111-113 i tako povedu u finalnoj seriji zapadne konferecije sa 1:0.

Dobro su Sparsi otvorili meč, poveli sa 5-0, uspeli su to domaći da okrenu, ali je onda sve stalo u redovima "Ratnika".

Sparsi su polako dizali razliku i strpljivom i pametnom igrom preuzimali stvari u svoje ruke.

Blistali su Oldridž i Lenard, odličan posao je obavljao i Dejvid Li, a tako je bilo i u drugoj deonici.

Fantastičnom serijom već nakon pet minuta igre u drugoj četvrtini San Antonio dolazi do 25 poena viška, ponajviše zahvaljujući Lenardu za kog domaćin nije imao rešenja.

U trećoj deonici, rafalna paljba na obe strane, dobra vest za Voriorse je bila da se probudio Stef Kari. A onda, još dobrih vesti za "Ratnike", Kavaj Lenard je loše stao nakon pogođene trojke iz ugla, da bi samo par minuta kasnije morao i da napusti teren, kako je nakon duela sa Pačulijom izvrnuo već povređivani zglob. Gruzijac je zgazio krilnog košarkaša Sparsa, nećemo ulaziti u to da li je bilo namere.

Here is the play where ZaZa Pachulia hurts Kawhi Leonard's ankle. You be the judge to determine if it was dirty or not. #SASvsGSW pic.twitter.com/AWaHgpKVmB

— Dylan (@DylansFreshTake) 14. мај 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.