Milojević: Pokazali smo da smo jaka ekipa

Izvor: Sportal.rs, 31.Jan.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Pokazali smo da smo jaka ekipa

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je prezadovoljan što su njegovi košarkaši pobedili Budućnost i prekinuli seriju poraza u Jadranskoj ligi.

- Ovo je za nas veoma bitna pobeda. Nije ni malo lako kad izgubite pet utakmica uzastopno. Pokazali smo da smo jaka ekipa koja može da parira ovako kvalitetnom timu - rekao je Milojević posle velike pobede novinarima u Sremskoj Mitrovici, prenosi Beta.

Mega je savladala Budućnost VOLI sa 96:85 i tako zabeležila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << osmi trijumf u sezoni. Podgorička ekipa je i dalje druga na tabeli, sa 15 pobeda.

- Kontrolisali smo skok, imali smo idealan kontranapad. Ovo je tvrda ekipa i veliki je uspeh dati im 96 poena. Prezadovoljan sam, zaista - dodao je Milojević.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Milojević: "Bitna pobeda, prezadovoljan sam"

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2015

Strateg Mega Leksa Dejan Mlojević izrazio je zadovoljstvo nakon trijumfa nad Budućnošću kojim je njevoa ekipa prekinula seriju poraza.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.