Milojević posle pobede protiv Budućnosti: Prezadovoljan sam zaista

Izvor: Blic, 31.Jan.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević posle pobede protiv Budućnosti: Prezadovoljan sam zaista

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je prezadovoljan što su njegovi košarkaši pobedili Budućnost, i prekinuli seriju poraza u Jadranskoj ligi.

"Ovo je za nas veoma bitna pobeda. Nije ni malo lako kad izgubite pet utakmica uzastopno. Pokazali smo da smo jaka ekipa koja može da parira ovako kvalitetnom timu", rekao je Milojević.

Mega je pobedila Budućnost sa 96:85 i tako zabeležila osmi trijumf u sezoni. Podgorička ekipa je i dalje druga na tabeli, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 15 pobeda.

"Kontrolisali smo skok, imali smo idealan kontranapad. Ovo je tvrda ekipa i veliki je uspeh dati im 96 poena. Prezadovoljan sam, zaista", rekao je Milojević.

Budućnost je pretrpela drugi uzastopni poraz i sada je ugrozila svoje mesto na tabeli, pošto sada ima samo pobedu prednosti u odnosu na prve pratioce. Trener Podgoričana Igor Jovović ocenio je da je njegov tim zasluženo izgubio.

"Čestitam Mega Leksu, potpuno zaslužena pobeda. Protivnik je imao dobru realizaciju, a mi smo se `raspali' i zaboravili svoj zadatak. Protivnik je bolje igrao, a mi nismo bili na visini zadatka. Mega je zaluženo triumfovala", rekao je Jovović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milojević: Pokazali smo da smo jaka ekipa

Izvor: Sportal.rs, 31.Jan.2015

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je prezadovoljan što su njegovi košarkaši pobedili Budućnost i prekinuli seriju poraza u Jadranskoj ligi...- Ovo je za nas veoma bitna pobeda. Nije ni malo lako kad izgubite pet utakmica uzastopno. Pokazali smo da smo jaka ekipa koja može da parira...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.