Miktarijan odbio novi ugovor, ali ne odlazi?!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miktarijan odbio novi ugovor, ali ne odlazi?!

Fudbaler Borusije Dortmund odbio produžetak saradnje sa klubom, međutim to ne znači odlazak...

Kako navodi nemački 'Bild', jermenski reprezentativac i fudbaler Borusije Dortmund - Henrik Miktarijan nema nameru da produži ugovor sa klubom.

Ipak, to ne znači odlazak.

Iako mu je ostalo još samo godinu dana ugovora, Borusija neće Miktarijana prodati ovoga leta, uprkos interesovanju brojnih klubova - pre svega Čelsija i Arsenala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Naime, već je poznato da klubu sledeće sezone neće biti Ilkaja Gundogana i Matsa Humelsa, a Borusija ne želi da ostane bez još jednog od glavnih igrača, čak i po cenu da klub napusti bez obeštećenja.

Zbog toga je plan da vezni fudbaler ostane u klubu i 'odradi' poslednju godinu ugovora.

Kako stvari stoje, ponoviće se 'slučaj Levandovski' - Borusiju će, kao slobodan agent, ponovo naputiti jedan od najboljih igrača.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK U DORTMUNDU: Najbolji asistent odbio produžetak ugovora

Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2016

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Henrik Mihtarjan  neće produžiti ugovor sa nemačkim klubom, prenosi današnji Bild.. . Kako se navodi, Dortmund se nadao da će uspeti da produži saradnju sa jermenskim napadačem, kome ugovor ističe sledeće sezone, ali 27-godišnji fudbaler nema nameru da ostane...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.