Mihael Šumaher  otkazao povratak u F1

Izvor: RTS, 11.Avg.2009, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihael Šumaher otkazao povratak u F1

Sedmostruki šampion Formule jedan Mihael Šumaher otkazao je povratak na mesto vozača Ferarija i kao razlog naveo povrede zadobijene u padu sa motora ranije ove godine.

"Nažalost, neću moći da zamenim Felipea (Masu)", saopštio je Šumaher na svom sajtu i dodao da je o odluci obavestio i čelnike Ferarija.

Šumaher je pojasnio da je u februarskom udesu zadobio povrede glave i vrata, koje su, ipak, previše ozbiljne.

Nemac je ocenio da njegov vrat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ne bi mogao da izdrži stres koji donosi takmičenje u Formuli jedan.

Šumaher se penzionisao 2006. godine, ali je prošlog meseca pristao da u timu Ferarija privremeno zameni Masu, koji se teško povredio u udesu na julskoj trci za Veliku nagradu Mađarske. Dugo očekivani Šumaherov povratak na staze ipak je otkazan.

Ferari je ubrzo po Šumaherovom saopštenju objavio da će se 23. avgusta na trci za Veliku nagradu Evrope u Valensiji takmičiti Luka Badoer, dosadašnji test vozač ekipe.
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šumaher otkazao povratak u Formulu 1

Izvor: Blic, 11.Avg.2009

Mihael Šumaher, sedmostruki šampion u Formuli 1, odustao je od povratka u najbrži cirkus na svetu zbog povrede vrata, prenosi BBC...Četrdesetogodišnji Šumaher, koji se penzionisao 2006. godine, je trebalo da zameni povređenog Felipea Masu na trci u Valensiji 23. avgusta..."Nažalost nisam se dovoljno...

Nastavak na Blic...

Šumaher se ipak ne vraća

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2009

Sedmostruki šampion Formule jedan, Mihael Šumaher, otkazao je povratak u tim Ferarija i kao razlog naveo povrede zadobijene u padu sa motora, ranije ove godine. "Nažalost, neću moći da zamenim Felipea Masu", saopštio je Šumaher i dodao da je o odluci obavestio i čelnike Ferarija.

Nastavak na Radio 021...

Ništa od povratka Mihaela Šumahera u F1

Izvor: AutoBrief.com, 11.Avg.2009

Sedmostruki šampion Formule jedan Mihael Šumaher otkazao je povratak na mesto vozača "Ferarija" i kao razlog naveo povrede zadobijene u padu sa motora ranije ove godine. Nemac je ocenio da njegov vrat ne bi mogao da izdrži stres koji donosi ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Mihael Šumaher otkazao povratak u Formulu jedan

Izvor: TV Avala, 11.Avg.2009

Sedmostruki šampion Formule jedan Mihael Šumaher otkazao je danas povratak na mesto vozača Ferarija i kao razlog naveo povrede zadobijene u padu sa motora ranije ove godine.

Nastavak na TV Avala...

Šumi otkazao Ferariju, vozi Badoer!

Izvor: Mondo, 11.Avg.2009

Sedmostruki šampion F1, Mihael Šumaher, otkazao je povratak u tim Ferarija i kao razlog naveo povrede zadobijene u padu sa motora, ranije ove godine.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.