Menhengladbah razbio Verder

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menhengladbah razbio Verder

Ekipa Borusije Menhengladbaha pobedila je u okviru 20. kola Bundeslige ekipu Verdera iz Bremena sa veoma ubedljivih 5:1.

Borusija iz Menhengladbaha ne gubi veru da može i naredne sezone da igra Ligu šampiona.

Ekipa Andrea Šuberta danas nije štedela svog rivala, već u prvom poluvremenu su poveli sa 2:0 golovima Štindla i Kristensena.

Kristensen je povećao rezultat na 3:0 u 50. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Klaudio Pizaro je uspeo da postigne utešni gol za goste iz penala, da bi do kraja Borusija uspela da postigne još dva gola i to preko Rafaela i Nortvajta.

Verder je u velikim problemima, ušli su u zonu ispadanja, nalaze se na 16. mestu sa samo 19 osvojenih bodova iz 20 mečeva. Sa druge strane, Borusija je na 4. mestu sa 32 osvojena boda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUNDES: Moćna Borusija

Izvor: Mondo, 05.Feb.2016

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha pobedili su Verder sa ubedljivih 5:1 u premijernom meču 20. kola Bundeslige...Ovom pobedom tim iz Menhengladbaha se probio na četvrto mesto na tabeli, dok je Verder i dalje u opasnoj zoni...Junak trijumfa domaće ekipe bio je 19. godišnji Danac Andreas Kristijansen,...

Nastavak na Mondo...

Menhengladbah ubedljiv protiv Verdera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2016, 00:03

Fudbaleri Borusije Menhgengladbah pobedili su večeras na svom terenu Verder iz Bremena sa 5:1, u prvoj utakmici 20. kola Bundeslige, prekinuli niz od dva poraza i popeli se na četvrto mesto na tabeli...Borusija je povela u 12. minutu golom Larsa Štindla, a posle toga dva gola je postigao Andreas Kristensen,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jokan i dalje bez pobede sa Fulamom!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2016

Ni u petoj uzastopnoj utakmici na klupi Fulama u Čempionšipu, Slaviša Jokanović nije uspeo da upiše prvi trijumf od dolaska na klupu ovog engleskog kluba...Iz kola u kolo, Fulam sve lošije stoji na tabeli Čempionšipa, a posle 30. kola, tim sa ''Krejven Kotidža'' se nalazi na samo četiri boda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.