Marej bez odbrane titule na Vimbldonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jul.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej bez odbrane titule na Vimbldonu

Britanski teniser Endi Marej neće odbraniti titulu na Vimbldonu, pošto je danas eliminisan u četvrtfinalu.

Mareja je u četvrtfinalu pobedio Amerikanac Sem Kveri posle borbe u pet setova - 3:6, 6:4, 6:7, 6:1, 6:1. Kveriju je ovo bio treći uzastopni meč na Vimbldonu koji je dobio posle pet setova.

Sem Kveri je postao prvi Amerikanac koji se plasirao u polufinale nekog grend slem turnira još od Vimbldona 2009. godine i Endija Rodika.

On će se za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << plasman u finale boriti sa pobednikom četvrtfinala u kojem se sastaju Žil Miler iz Luksemburga i Hrvat Marin Čilić.

Marej, koji se u poslednja dva seta današnjeg meča mučio s povredom, pored titule na Vimbldonu mogao bi da izgubi i prvo mesto na ATP listi od narednog ponedeljka. To će se dogoditi ako srpski teniser Novak Đoković osvoji trofej.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Marej bez odbrane titule na Vimbldonu

Izvor: Beta, 12.Jul.2017

Britanski teniser Endi Marej neće odbraniti titulu na Vimbldonu, pošto je danas eliminisan u četvrtfinalu. Mareja je u četvrtfinalu pobedio Amerikanac Sem Kveri posle borbe u pet setova - 3:6, 6:4, 6:7, 6:1, 6:1. Kveriju je ovo bio treći uzastopni meč na Vimbldonu koji je dobio posle pet setova.Sem...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.