Malo fudbala na Banjici, Petrić debitovao u remiju Rada i Čuke (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo fudbala na Banjici, Petrić debitovao u remiju Rada i Čuke (VIDEO)

Maraš, pa Fofana za 1:1

Nov trener i šesto uzastopno kolo bez pobede mada je pitanje koliko je bilo realno očekivati da Gordan Petrić već na debiju na klupi Čukaričkog reši sve nagomilane probleme u igri tima sa Banovog brda. Rad je ipak ekipa koja pikira na plasman u plej-of. U malom beogradskom derbiju na Banjici verovatno i najpravednijih 1:1 na početku 10. kola Superlige.

Rekao je Gordan Petrić na zvaničnoj promociji na Banovom brdu da su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najveći problem Čuke greške posle kojih Brđani primaju jeftine golove, a i u Crnotravskoj - pad koncetracije uoči kobnog trenutka. Bogdan Mladenović je izveo korner sa desne strane, a Zoran Ljubinković glavom zahvatio loptu na prvoj stativi i prosledio je u srce kaznenog prostora. Čukina odbrana je zastala, kapiten Građevinara Nikola Maraš umeo je to da kazni. Već u 13. minutu Čukarički u zaostatku.



Bila je to možda i jedina greška Čuke u defanzivi, ali protiv tvrde ekipe Rada i napadački deo gostujućeg tima imao je svoje muke. U prvom poluvremenu maltene bez prave prilike. Početkom drugog dela igre ipak akcija od koje se teško braniti. Bivši tandem niškog Radničkog Marko Tomić - Darko Bulatović izigrao je odbranu Građevinara, a ovaj drugi kao na tacni servirao Ismaila Beka Fofanu kome - kad se već postavio gde je trebalo - nije bilo teško da zatrese nebranjeni deo mreže.

Remi kojim bi i jedni i drugi mogli da budu zadovoljni imajući u vidu da je Čuka pred početak sezone važila za sigurnu među prva četiri na tabeli, ali i to da je u uvodnih sada već 10 kola ostvarila tek jednu pobedu. Takođe, remi kojim bi i jedni i drugi morali da budu zadovoljni jer ni Rad ni Čuka večeras nisu prikazali mnogo. Posle tog Čukinog gola samo još atraktivan i ne preterano opasan šut Nikole Drinčića koji je završio na dlanovima golmana Nikole Petrića.

Na tabeli sve po starom - Rad deveti, Čuka pretposlednja. Sa rizikom da potonu koji stepenik niže.

Superliga , 10. kolo:

Rad - Čukarički 1:1 (1:0)

/Maraš 13 - Fofana 54/

Nedelja:

16.00: Voždovac - Novi Pazar

17.00: Metalac - Partizan

19.00: Napredak - Spartak Ždrepčeva krv

19.00: Borac - Javor Matis

19.00: Crvena zvezda - Vojvodina

19.00: Mladost - Bačka

19.00: Radnički Niš - Radnik

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Petrić debitovao bodom na Banjici (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2016

U prvoj utakmici desetog kola domaćeg šampionata Rad i Čukarički su podelili bodove...Prva utakmica 10. kola domaćeg šampionata između Rada i Čukaričkog završena je bez pobednika, bilo je 1:1 (1:0)...Bio je ovo debi Gordana Petrića na klupi Čukaričkog koji nije bio najbolji u prvom poluvremenu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.