MUSLIN SPREMAN ZA GRUZIJU: Već se zna startna postava (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSLIN SPREMAN ZA GRUZIJU: Već se zna startna postava (FOTO)

Orlovi sutra od 18 časova igraju meč protiv domaćina.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin na konferenciji za medije pred sutrašnji meč protiv Gruzije od 18 časova, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine, rekao je da će protiv domaćina konačno imati sve igrače na raspolaganju i da će na teren izaći najjača ekipa do sada.

KVALIFIKACIJE ZA EP: Odličan start Orlića (FOTO)

IZNENAĐENJE ILI NE: Ogromno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << interesovanje za Orlove u Gruziji (FOTO)

 - Do sada nismo na raspolaganju imali ekipu koja je bila u mojoj glavi. Sada imam sve igrače na raspolaganju i dilema je odavno rešena. Igraćemo sa svojim najjačim sastavom u ovom momentu - rekao je Muslin.

Fudbaleri Srbije stigli u Gruziju

Srbija posle četiri utakmice zauzima drugo mesto na tabeli sa osam bodova, šest više od Gruzije, koja je pretposlednja. Muslin je rekao da utakmica protiv Gruzije nije najvažnija u kvalifikacijama, ali je istakao da je izuzetno bitna.

VELJKO PAUNOVIĆ ZA SD: Dolaskom Bastijana, stavili smo Čikago na fudbalsku mapu sveta (FOTO)

MITROVIĆ: Gruzija je najteži ispit do sada

 - Svi su bodovi važni. Najvažnije je da igramo na svom nivou. Igramo sve bolje i bolje iz utakmice u utakmicu. Sve zavisi od nas. Biće dobro ako odigramo na svom nivou, kao i do sada, a možemo i još bolje - uveren je Muslin. - Ne smemo da potcenimo protivnika. Gruzini su totalno nepredvidivi. Mogu da pobede bilo koga. Za tako nešto smo se i spremali, najozbiljnije što možemo, kao da je najjači protivnik. Možda će biti rasterećeniji od nas.

SVAKA ČAST: Orlići idu na Evropsko prvenstvo (FOTO)

Po njegovim rečima, pritisak njegovoj ekipi predstavlja to što od 2010. godine i Svetskog prvenstva u Južnoj Africi nije igrala na velikom takmičenju.

 - Ali, bavimo se sportom na visokom nivou u moramo da se izborimo sa pritiskom. Od 2010. nismo bili ni na jednom velikom takmičenju i zbog toga imamo presiju, ali igrači su toga svesni i mislim da ne bi trebalo da bude ikakvih problema - zaključio je Muslin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.