MALER SRBINA NA MONCI: Borković zbog udesa odustao već u prvom krugu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALER SRBINA NA MONCI: Borković zbog udesa odustao već u prvom krugu (FOTO)

Trenutno šesti u generalnom plasmanu.

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković odustao je danas na drugoj trci Svetskog TCR šampionata u Monci, pa je ovaj vikend na čuvenoj stazi završio sa dva osvojena boda u prvoj trci. Borković, za volanom "alfa romeo đulijete", krenuo je sa 15. pozicije, ali je već na startu imao peh nakon sudara u kojem su učestvovali klupski kolega Davit Kadžaja i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Atila Taši i morao je da odustane zbog oštećenja automobila.

ČUVA RENOME: Srpkinja u finalu Svetskog prvenstva! (FOTO)

DOBAR POČETAK NA ČUVENOJ STAZI: Borković do boda u Monci (FOTO)

 - Posle svega mogu da osećam samo bes zbog ovakvog raspleta. Startovao sam još bolje nego na prvoj trci i krenuo da obilazim i Kadžaju, koji je bio sedmi. Nažalost, posle njegovog incidenta s Tašijem udario sam u Madjara u punoj brzini i polomio auto i hladnjak. Pred ovu sezonu sam promenio taktiku i počeo da vozim mirnije, ali ću to da promenim i mnogi vozači mogu da očekuju probleme sa mnom do kraja sezone - rekao je razočarani Borković nakon druge trke.

FRKA I PANIKA: Endi Marej HITNO zatražio pomoć (FOTO)

So disappointed. Was a collateral damage in the first lap and couldn't finish the race @TCRIntl @Autodromo_Monza pic.twitter.com/TgIV7LuB8F

— Dusan Borkovic (@DucaBorkovic) May 14, 2017

Borković se posle četiri vikenda nalazi na deobi šestog mesta u generalnom plasmanu sa 53 osvojena boda. Naredni trkački vikend u Svetskom TCR šampionatu na programu je 10. i 11. juna na stazi Salcburgring u Austriji.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monca - Borković žrtva incidenta, biće problema za rivale!

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2017

Najbolji srpski automobilista žrtva incidenta na drugoj trci, koji ga je koštao plasmana na stazi Monca u Italiji...Najbolji srpski automobilista Dušan Borković nakon četvrtog vikenda Svetskog TCR šampionata iz Monce se vraća sa nova dva boda na svom saldu u generalnom plasmanu...Vozač Alfa Romeo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.