Ljulj želi četvrto zlato sa Crvenom Furijom

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljulj želi četvrto zlato sa "Crvenom Furijom"

Španski reprezentativac Serhio Ljulj rekao je da stoji na raspolaganju selektoru Skariolu i da namerava da sa "Crvenom Furijom" osvoji još jedno zlato.

Košarkaš madridskog Reala Serhio Ljulj (29) govorio je za zvanični sajt FIBA o predstojećem Eurobasketu i tom prilikom potvrdio da će biti na raspolaganju selektoru Skariolu.

"Uvek sam tu za nacionalni tim, to je privilegija. Dok god me selektor želi u timu" kazao je Ljulj.

Reprezentacija Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << osvojila je pre dve godine titulu prvaka Evrope u Francuskoj, a Serhio Ljulj želi još jedan trofej evropskog prvaka.

"Biću tu sa svojim saigračima, spreman za još jedan jak turnir na kojem ćemo braniti zlatne medalje" zaključio je Ljulj.

Serhio Ljulj je u dosadašnjem toku karijere osvojio tri zlatne medalje na Evropskim prvenstvima, a dva puta se okitio i odličjima sa Olimpijskih igara.

Na Evropskom prvenstvu koje će organizovati Turska, Rumunija, Finska i Izrael reprezentacija Španije će igrati u Grupi C sa selekcijama Hrvatske, Češke, Crne Gore, Rumunije i Mađarske.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.