LŠ - Znate li u čiju korist je svirano najviše penala?

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Znate li u čiju korist je svirano najviše penala?

Portal 'Gol' je lansirao u etar veoma zanimljive podatke češljajući arhivsku građu od sezone 2003/04 na ovamo.

Nema sumnje da su kao naposredan povod poslužile kontroverzne odlsuke turskog sudije Ajetkina sa revanša 1/8 finala između Barselone i PSŽ-a.

Oba penala koja su dosuđena u kotist Katalonaca su podigla dosta prašine, preovladavaju gledišta da je kod prvog postojalo elemenata sa najstrožu kaznu, dok kod drugog nema govora o tome.

Sa ta dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << penala, Barsa se učvstila na prvom mestu po broju dosuđenih jedanaesteraca u njenu korist u Ligi šampiona, ako računamo od sezone 2003/04.

U tom periodu sudije su dosudile 31 penal za Katalonce, od kojih je iskorišćeno 23.

Na drugom mestu nalzi se Bajern Minhen (28), a na trećem Real Madrid (26). Bavarci su 21 penal pretvrorili u gol i sedam puta promašili, dok je odnos 'Los Blankosa' je 18-8.

U top 10 su još Arsenal (24), Čelsi (18), Porto (16), Mančester Junajted (14), CSKA Moskva (13), Mančester Siti (12), Juventus (11) i Milan (11).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern, Barselona, Arsenal, Real? Znate li kome je dosuđeno najviše penala u Ligi šampiona?

Izvor: MozzartSport.com, 13.Mar.2017

Probajte da pogodite....Nagradno pitanje za sve ljubitelje fudbala - znate li kojem je evropskom klubu dosuđeno najviše penala u Ligi šampiona?..Nećemo da vas mučimo, odgovor je Barselona, a katalonskom gigantu je dosuđena čak 31 najstroža kazna od 2003. godine do danas. Zanimljivo, njeni igrači...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.