Kup EHF: Metaloplastika izgubila, ali ide dalje

Izvor: Sportal.rs, 10.Okt.2010, 03:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup EHF: Metaloplastika izgubila, ali ide dalje

Rukometaši šabačke Metaloplastike Zorka Keramika izgubili su u revanš meču drugog kola Kupa EHF rezultatom 22:27 od austrijske ekipe Aon Fajvers.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metaloplastika u trećem kolu Kupa EHF

Izvor: Blic, 10.Okt.2010

Rukometaši šabačke Metaloplastike plasirali su se u treće kolo Kupa EHF iako su u subotu uveče u Beču, u revanš utakmici drugog kola, izgubili od austrijskog predstavnika "Aon Fajversa" sa 27:22 (13:11)...Metaloplastika je prvi meč na domaćem terenu u Šapcu dobila rezultatom 31:25...Šapčani...

Nastavak na Blic...

Šapčani u trećoj rundi Kupa EHF

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2010

Rukometaši Metaloplastike plasirali su se u treće kolo Kupa EHF uprkos porazu od Aon Fiversa 27:22 (13:11) u revanš meču.

Nastavak na Sportske.net...

Metaloplastika u trećem kolu Kupa EHF

Izvor: Politika, 10.Okt.2010

Rukometaši šabačke Metaloplastike plasirali su se u treće kolo Kupa EHF iako su u Beču, u revanš utakmici drugog kola, izgubili od austrijskog predstavnika „Aon Fajversa” sa 27:22 (13:11)...Mataloplastika je prvi meč na domaćem terenu u Šapcu dobila rezultatom 31:25...Špačani su odlično...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.