Ko se poslednji smeje... Ranijeri, jesi li to mislio na Posebnog?

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se poslednji smeje... Ranijeri, jesi li to mislio na Posebnog?

"Sada sam veoma srećan, jer da sam ga osvojio na početku karijere, možda bi do sad zaboravio na to. Ipak sam ja star čovek“, ocenio je Italijan

Kladio Ranijeri je trener o kojem se danas priča širom planete. Sa svih strana stižu mu čestitke za osvajanje šampionske titule na klupi Lestera, a simpatični Italijan ne skida osmeh sa lica.

Iako mu je i Žoze Murinjo, jedan od onih koji su ga često omalovažavali, zvanično čestitao na uspehu, Ranijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u svom stilu prokomontarisao kako se oseća posle osvajanje prvog šampionskog trofeja u karijeri i čini se, na fin način, pecnuo nadmenog kolegu iz Portugala.

“Ovaj trofej znači da radim dobar posao. Sada sam veoma srećan, jer da sam ga osvojio na početku karijere, možda bi do sad zaboravio na to. Ipak sam ja star čovek“, rekao je Ranijeri novinarima u Lesteru.

Portugalski trener nedavno je podrugljivo pričao o treneru kojeg je nasledio 2004. godine na klupi londonskog Čelsija.

“Ranijeri... Ima mentalitet nekoga kojem pobede nisu potrebne. On ima skoro 70 godina, a do sada je u karijeri osvojio superkup i još jedan manji trofej. Istovremeno, prestar je da menja mentalitet“, govorio je Murinjo.

Iz sadašnje perspektive, međutim, jasno je da je Ranijeri, koji će u oktobru napuniti 65 godina, dočekao trenutak osvete, koja, kako kaže izreka, se najbolje servira hladna.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Srbin je postavio temelje moćnog Lestera!

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016, 09:37

U jeku šampionske euforije koja vlada oko Lestera, oglasio se i čovek koji je svojevremeno značajno doprineo formiranju novog sistema u klubu...Među onima koji ovih dana primaju čestitke zbog senzacionalne titule Lestera u Premijer ligi jeste i jedan Srbin - Milan Mandarić...Poznati biznismen je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.