Kari „pokidao“ Hjuston za 19 minuta, pravio dar-mar, tukli ga i... Povredio se!  (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari „pokidao“ Hjuston za 19 minuta, pravio dar-mar, tukli ga i... Povredio se! (VIDEO)

Šampion razbio Hjuston na startu plej-of serije, ali je najbolji igrač sveta početkom treće četvrtine otišao u svlačionicu

Očekivano, Golden Stejt je deklasirao Hjuston na startu četvrtfinalne plej-of serije u zapadnoj konferenciji. Šampion je poveo sa 1:0 pobedom 104:78 i naravno da je centralna figura meča bio Stef Kari.

Najbolji igrač sveta je u sjajnom raspoloženju započeo utakmicu i terorisao goste iz Hjustona. Inače poznati po slabom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << defanzivnom kapacitetu, Rokitsi nisu imali ideju kako da zaustave Karija i šampionski tim Voriorsa. Posle prve četvrtine je bilo 33:15 za Golden Stejt i tu su umrle sve nade gostiju... Stef Kari je radio šta je hteo i poigravao se sa košarkašima iz Teksasa. Dd 33 poena Golden Stejta u prvom kvartalu, Kari je postigao čak 16. Nemoćni košarkaši Hjustona nisu znali šta da mu rade pa je Patrik Beverli u jednom trenutku ušao u fizički obračun sa najboljim igračem današnjice.



U istom ritmu je Kari nastavio i u drugoj četvrtini pošto je posle prvih 21 minuta igre ubacio čak 24 poena, a stigao je i da se zabavi na terenu uz fenomenalne poteze poput ovih...







Voriorsi su već na poluvremenu imali ogromnih 60:33 i bilo je izvesno da u drugom poluvremenu neće biti većih uzbuđenja. Ipak, da domaći navijači poskoče sa svojih mesta, pobrinuo se Kari koji je napustio teren početkom treće četvrtine i nije se više vraćao. Pretpostavlja se da je u pitanju lakša povreda skočnog zgloba. Nije delovalo kao ozbiljno, ali na početku plej-ofa to nije prizor koju su navijači Voriorsa želeli da vide.



Iako je na parketu proveo samo 19 minuta, Kari je završio meč kao najefikasniji igrač na utakmici sa 24 poena uz šut za tri 5/7. Tompson je ubacio 16, a Spejts i Grin po 12. Na drugoj strani, Harden je dao 17, a Dvajt Hauard 14 poena.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Golden Stejt ubedljivo dobio Hjuston, ali potencijalno izgubio Stefa Karija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2016

Pobeda Golden Stejta u prvom meču plej-ofa protiv Hjustona mogla bi da bude ‘pirova’.. . Golden Stejt očekivano nije imao problema protiv Hjustona u prvoj utakmici četvrtfinala zapadne konferencije i lako je slavio pobedu u Ouklendu rezultatom 104:78.. Međutim, ono što je posebno zabrinulo navijače,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.