Izvor: HotSport.rs, 03.Jun.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA MAJSTORIJA: Akrobacija Hrvata za jedan od najlepših golova u finalima Lige šampiona! (VIDEO)

Čudesan pogodak hrvatskog reprezentativca u borbi za prvaka Evrope.

Posle Kristijana Ronalda, i Mario Mandžukić se upisao u listu strelaca na današnjem meču u Kardifu.
Svega sedam minuta je traja prednost Real Madrida u finalu Lige šampiona. Španci su preko veoma lepe akcije i odlične reakcije Kristijana Ronalda stigli do prednosti, ali je ubrzo Hrvat zasenio Portugalca.
Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jedne akcije od koje se nije mnogo očekivalo, Mario Mandžukić je napravio zaista sjajan potez i postao tek treći igrač koji je sa tri kluba bio strelac u finalima elitnog evropskog takmičenja.
Iako je leđima bio okrenut ka Kejloru Navasu, Mandžukić je pokušao preko da udari loptu preko glave, ona je dobila čudnu putanju i prevarila čuvara mreže Reala za poravnanje rezultata.

(Izvor: YouTube/The Home Of Football Help me to 20 000 subs!!)
The post KAKVA MAJSTORIJA: Akrobacija Hrvata za jedan od najlepših golova u finalima Lige šampiona! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol Mandžukića baca Evropu u trans: Ovo je verovatno najlepši gol koji smo videli u finalima Lige šampiona! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jun.2017

Foto: Tanjug/AP..Kakav gol je dao Mario Mandžukić - AU!..Juventus je izjednačio u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida samo sedam minuta pošto je protivnik poveo...Neverovatnu akciju izveo je Juve...Iguan je spustio loptu Mandžukiću na sedam-osam metara od gola, a on ju je podigao i udarcem...

Nastavak na Telegraf.rs...

GOLČINOM KAKVA SE NE VIĐA SVAKI DAN: Mandžukić je stao uz rame LEGENDI Zvezde i Partizana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2017

Finale se igra u Kardifu...Finale Lige šampiona između Juventusa i Reala zadovoljava ukuse i najprobirljivijih ljubitelja fudbala. Na poluvremenu je 1:1, Real je poveo preko Kristijana Ronalda u 20. minutu, a spektakularnim golom izjednačio je Mario Mandžukić. Hrvat je postao tek treći igrač u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.