KAKAV MEČ! Eibar prokockao tri gola prednosti i igrača više! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV MEČ! Eibar prokockao tri gola prednosti i igrača više! (video)

Subotnji program u Primeri počeo je veoma zanimljivom i uzbudljivom utakmicom između Espanjola i Eibara!

U prvoj današnjoj utakmici devetog kola španske Primere, Espanjol i Eibar su podelili bodove, uz čak šest postignutih golova - 3:3!

Eibar je tako zablistao i na drugom uzastopnom gostovanju, pošto je i u prethodnom osvojio bod na ''Santijago Bernabeu'' protiv Real Madrida, kada je bilo 1:1, ali danas ova ekipa baš ima za čime da žali, jer je prokockala i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri gola prednosti, ali i prednost igrača više u finišu meča!

Fudbaleri Eibara su, naime, odigrali fenomenalno prvo poluvreme, kada su postigli sva tri gola i poveli sa ubedljivih 3:0!

Počelo je vodećim pogotkom Enriha u 23. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije Rejes postigao autogol i Eibar je duplirao prednost. Ni tu se gosti nisu zaustavili pa je u 44. minutu, asistent kod prvog pogotka, Kike povisio na ogromnih 0:3, činilo se i nedostižnih.

Ali, u nastavku potpuno drugačija slika na terenu.

Domaći su krenuli na sve ili ništa i to im se na kraju i isplatilo.

Njihova golgeterska serija počela je u 64. minutu, kada je Perez na asistenciju Pjatija savladao gomana Rijesga, a devet minuta kasnije Pjati se i sam upisao u strelce i najavio dramatičan finiš.

Međutim, samo minut kasnije, on je izašao iz igre, zamenio ga je Kaisedo, koji je ekspresno zaradio dva žuta kartona, pa je domaćin ostao sa igračem manje na terenu!

Ni to nije bilo dovoljno gostima da sačuvaju prednost i u poslednjim sekundama meča Baptistao je krunisao hrabru igru Espanjola, postavivši konačnih 3:3!

Sve golove možete da vidite OVDE.

Podsetimo, od 16:15h sledi današnji derbi, duel između Valensije i Barselone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludo, luđe - Primera! Rvanje, tuča, goleada... Espanjol kaznio Eibarovo kockanje s tri gola viška, heroj Baptistao u 92. minutu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2016

Kakav fudbal na stadionu Kornelja El Prat - 3:3..Odavno je španska Primera dobila tu čar da i u meču gde glavne uloge igraju klubovi druge klase vidite spektakl i fudbal za kakvim žudi svaki poklonik ove igre. E, upravo su takav susret odigrali fudbaleri Espanjola i Eibara, gde su gosti iz Baskije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Šaćiri je majstor za evrogolove! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016

Švajcarski reprezentativac doveo je Stouk u vođstvo na meču devetog kola Premijer lige...Stouk Siti se polako ali sigurno vraća na pravi put. Nošeni Džoom Alenom u prethodnih par kola su podigli formu, a uspon potvrđuju i protiv Hala u gostima...Poveli su protiv "Tigrova" golom bivšeg igrača...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.