Juventus - Definitivno je, sutra stiže čupavi tandem!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus - Definitivno je, sutra stiže "čupavi tandem"!

Dva velika pojačanja će sutra dobiti Juventus, po svemu sudeći.

Tokom čitavog dana se pisalo i pričalo da će Huan Kvadrado na pozajmicu u Juventus, kao i da će bjankoneri kupiti Aksela Vitsela.

Sutra je poslednji dan prelaznog roka, a svi u Torinu su uvereni da će sutra zgrabiti i poslednja dva fudbalera za sledeću sezonu, dva fudbalera koji su karakteristični po svojim frizurama.

Juve će Čelsiju za Kvadrada uplatiti oko 3 miliona za pozajmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a suma može narasti i do 20 miliona ukoliko budu želeli da ga otkupe za svagda.

Sa druge strane, Aksel Vitsel se uputio ka Torinu gde će sutra, zajedno sa Kvadradom, potpisati ugovor, s tim što on dolazi uz obeštećenje i ne na pozajmicu iz Zenita.

"Istina je, ostaje nam danas i sutra da nađemo dogovor.

Pregovaramo, prihvatili smo ponudu Evertona pre mesec dana, ali je Aksel odbio da ode u PL, on hoće samo u Juve"
, bile su reči Mirčee Lučeskua, trenera Zenita.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dupli udarac od 43.000.000 evra: Vitsel + Kvadrado!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2016

Sutra promocija..Sutra stižu i poslednje dve kockice za šampionski mozaik Juventusa. Večeras je Stara dama uspela da izdejstvuje transfere Huana Kvadrada i Aksela Vitsela sa kojima će završiti prelazni rok...Iako se Antonio Konte protivio povratku Kolumbijca u Juventus, na kraju nije mogao da stopira...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.