Gde je zapelo oko Vitsela, Juve čeka Srbina!?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je zapelo oko Vitsela, Juve "čeka" Srbina!?

Belgijanac prošao lekarske preglede, Zenit nije još poslao papire. Čeka se Srbin?

Aksel Vitsel je na pripremma Belgije, prošao je lekarske preglede, čeka prelazak u Juventus.

Ali, papiri iz Rusije još nisu stigli, iako je dogovoren transfer od 20 miliona sa bonusima za Belgijanca.

U Italiji tvrde da Rusi nisu uspeli da dovedu zamenu, danas su pregovarali sa Olimpijakosom oko našeg Luke Milivojevića.

Bivši igrač Zvezde je i dalje igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grčkog šampiona, bio je pominjan transfer od desetak miliona evra, ali Rusi nisu uspeli da privedu transfer kraju. Oni su danas doveli Novoselceva, štopera Rostova, ali ne i veznog igrača, pa zbog toga već dogovoreni transfer Vitsela dolazi u pitanje.

Juve je miran, čekaju rasplet, neće kupovati nikoga drugog, ako ne dovedu Vitsela sada, on će narednog leta u Torino kao slobodan igrač.

Ipak, da sačekamo poslednja dva sata prelaznog roka, Zenit navodno gleda i prema Samarisu iz Benfike, videćemo hoće li Portugalci prihvatiti ponudu. Ako odgovor bude pozitivan, to bi "oslobodilo" Vitsela.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juve - Otpao Vitsel, ponudili bogatstvo za fudbalera iz grada?!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016

Ništa od Belgijanca, ponuda otišla u komšiluk...Iako je Aksel Vitsel bio u gradu, što je potvrdio i selektor Belgije Martinez i čekao u Torinu da potpiše ugovor, Zenit nije poslao dokumentaciju...Jurili su Rusi Samarisa i našeg Luku Milivojevića, sada više nema vremena, transfer Belgijanca je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.