Jermeni priznali prevaru: Namestili smo utakmicu sa Albanijom!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2015, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jermeni priznali prevaru: Namestili smo utakmicu sa Albanijom!

“Izdaja“, grmi predsednik Saveza Ruben Hajrapetjan

Prevara je otkrivena. Predsednik Fudbalskog saveza Jermenije Ruben Hajrapetjan javno je priznao da je utakmica sa Albanijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine bila nameštena!

Hajrapetjan prstom upire na neimenovane igrače i svečano pred nacijom obećava da će pronaći krivce i kazniti ih.

Fudbalski savez Jermenije i naš nacionalni tim su vlasništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << cele nacije. I prirodno je što se svi bune. Ja ću, kao predsednik, učiniti sve kako bismo prebrodili ovu krizu. Naši reprezentativci jednostavno nisu želeli da igraju. Ono što se desilo protiv Albanije - to je izdaja! Da nas je vodio i najbolji trener na svetu rezultat bi bio isti - izgubili bismo, rekao je Hajrapetjan.

Podsetimo, Albanija je na koncu kvalifikacija savladala Jermeniju sa 3:0 uz dva autogola domaćina u Jerevanu i time osigurala direktan plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Brojni inostrani mediji potom su objavili informaciju da su Albanci kupili utakmicu za 2.000.000 evra.

Čeka se reakcija Evropske fudbalske federacije, koja bi morala da bude izuzetno stroga.

(FOTO: Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREVARA: Jermenija JESTE pustila Albaniju!?!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2015

Predsednik fudbalskog saveza Jermenije nagovestio je da je utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između te zemlje i Albanije PREVARA...Ruben Hajrapetjan se oglasio u javnosti jednom zaista skandaloznom izjavom koja bi morala da bude predmet analize evropske kuće fudbala...Naime, predsednik Fudbalskog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.