Gvardiola: Neko može da plati 300 miliona za Mesija!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Neko može da plati 300 miliona za Mesija!

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola smatra da je realno da se aktivira otkupna klauzula od 300 miliona evra za najboljeg fudbalera Barselone Lionela Mesija.

Mesi još uvek nije produžio ugovor sa katalonskim klubom, iako je najavljeno, a "građani" žele da iskoriste čekanje i ostvare rekordan transfer.

- Ne znam ko bi mogao da aktivira takvu opciju, ali sam siguran da postoje klubovi koji imaju taj novac i koji žele da ga potroše. Mislim da može da se dogodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da Mesi ode iz Barselone - rekao je Gvardiola, a prenosi Skaj Sport.

Upravo je Gvardiola jedan od aduta zbog kojih bi Mesi stigao na Etihad jer su veliki prijatelji, ali i nezadovoljstvo Argentinca transfer potezima kluba i odlaskom Nejmara. Petostruki dobitnik Zlatne lopte i Gvardiola uspešno su sarađivali u Barseloni i osvojili sve što se moglo osvojiti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.