Gutijerez napušta Njukasl

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gutijerez napušta Njukasl

Fudbaler Njukasla Jonas Gutijerez napustiće klub pošto mu je istekao ugovor, objavljeno je na sajtu premijerligaša.

Njukasl nije želeo da Argentincu ponudi novu saradnju, zbog čega je Gutijerez zamerio vlasniku kluba Majku Ešliju.

"Tokom moje bolesti dve stvari sam naučio, a to je kako fudbaler može da dobije podršku (navijači Njukasla), ali i kako da ostaviš igrača usamljenog (vlasnik NJukasla)", napisao je Gutijerez na svom Tviter profilu.

Gutijerez >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je godinu i po dana pauzirao sa fudbalom, pošto se borio sa bolešću raka testisa, a na teren se vratio početkom marta.

Samo nekoliko meseci kasnije Gutijerez je golom u poslednjem kolu Premijer lige protiv Vest Hema (2:0) pomogao "svrakama" da izbore opstanak.

On je od 2008. godine za Njukasl odigrao 205 utakmica i postigao 12 golova, a tokom karijere igrao je za Velez Sarsfild, Majorku i Norič.

Za reprezentaciju Argentine zabeležio je 22 utakmice i dao jedan gol.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pobedio opaku bolest, spasao Njukasl i sada nema klub

Izvor: Blic, 31.Maj.2015, 10:37

Fudbaler Njukasla Jonas Gutijerez napustiće klub pošto mu je istekao ugovor, objavljeno je na sajtu premijerligaša...Njukasl nije želeo da Argentincu ponudi novu saradnju, zbog čega je Gutijerez zamerio vlasniku kluba Majku Ešliju..."Tokom moje bolesti dve stvari sam naučio, a to je kako fudbaler...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.