Grot oborio Karlovićev svetski rekord po brzini servisa

Izvor: Blic, 12.Maj.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grot oborio Karlovićev svetski rekord po brzini servisa

Australijski teniser Samjuel Grot vlasnik je novog svetskog rekorda po brzini servisa nakon što je na ATP čelendžeru u južnokorejskom Busanu odservirao lopticu brzinom od 263 kilometara na sat.

Grot, inače 340. na ATP listi, izgubio je meč od Belorusa Uladzimira Ignjatika, ali mu to nije zasmetalo da obori rekord koji je do sada držao hrvatski teniser Ivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Karlović.

Karlović je prošle godine u meču Dejvis kupa protiv Nemačke odservirao lopticu brzinom od 251 kilometara na sat.

Tokom duela u Južnoj Koreji Grot je imao servise koji su išli i 253,5 i 255,7 kilometara na sat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grot odservirao novi svetski rekord

Izvor: B92, 12.Maj.2012

Australijski teniser Samjuel Grot vlasnik je novog svetskog rekorda po brzini servisa...On je na ATP čelendžeru u južnokorejskom Busanu odservirao lopticu brzinom od 263 kilometara na sat...Grot, inače 340. na ATP listi, izgubio je meč od Belorusa Uladzimira Ignjatika, ali mu to nije zasmetalo da...

Nastavak na B92...

Grot odservirao novi svetski rekord

Izvor: Lajk.ba, 12.Maj.2012

Australijski teniser Samjuel Grot vlasnik je novog svetskog rekorda po brzini servisa.

Nastavak na Lajk.ba...

Novi svetski rekord u brzini servisa

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2012

Australijski teniser Samjuel Grot postavio je novi svetski rekord u brzini servisa. Na čelendžeru u Koreji on je servirao brzinom od 263 km/h.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Oboren svetski rekord u najbržem servisu

Izvor: Radio 021, 12.Maj.2012

Australijski igrač Samjuel Grot vlasnik je novog svetskog rekorda po brzini servisa nakon što je na ATP čelendžeru u južnokorejskom Busanu odservirao lopticu brzinom od 263 kilometara na sat.

Nastavak na Radio 021...

Brži od munje...

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2012, 11:30

Australijski teniser Samjuel Grot postao je vlasnik novog svetskog rekorda po brzini servisa koji je do skora držao Hrvat Ivo Karlović.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.