Gaske se u finalu Eštorila revanširao Kirijosu za antologijski meč u Vimbldonu

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaske se u finalu Eštorila revanširao Kirijosu za antologijski meč u Vimbldonu

Francuz Rišar Gaske osvojio je titulu na teniskom turniru u Eštorilu, savladavši u finalu sa 6:3, 6:2 Nika Kirijosa.

Bio je to njihov prvi susret od antologijskog susreta na prošlogodišnjem Vimbldonu, kada je mladi Australijanac spasao devet meč lopti i došao do trijumfa. Ovoga puta, međutim, francuski rival nije dopustio da se nešto tako dogodi.

Gaske je do 12 ATP titule, treće na terenima sa šljakom, došao za samo 65 minuta nastupa u finalu, posle kog mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pripalo 250 bodova, kao i 80.000 evra.

Sa druge strane, Kirijos nije uspeo da postane četvrti igrač koji je u 2015. osvojio debitantski ATP trofej, što su do sada uradili Jirži Veseli (Oklend), Viktor Estrelja Burhos (Kito) i Džek Sok (Hjuston).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.