Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROF: Ako ne daš, onda primiš! ZAGORČIĆ: Ovako više ne može!

Treneri Crvene zvezde i Vojvodine Miodrag Grof Božović i Zlatomor Zagorčić složili su se da su crveno-beli zasluženo pobedili u derbiju 13. kola Superlige Srbije.

– Mislim da smo danas bolje igrali od Vojvodine i zaslužili pobedu, iako je Vojvodina pri našem vođstvu imala veliku šansu. Ali na sreću, ako ne daš onda primiš, a mi smo ga odmah posle toga dali za 2:0 i rešili meč u našu korist – >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << rekao je Božović, a potom rekao kako se oseća posle 11 pobeda u nizu.
– Lepo je i prijatno, ali najvažnije je kako ćemo se osećati kada se sve završi – rekao je Božović za TV Arena sport.
Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi.
– Promašili smo neke šanse, ali sva dešavanja u poslednje vreme su i danas izašle na videlo. Ipak, kada pogledamo rezultat od 3:0, jasno je da je Zvezda zasluženo slavila – rekao je Zagoričić koji se potom osvrnuo na svoj status:
– Sešćemo sa upravom, moramo da nađemo rešenje, ovako više ne može. Sutra ćemo morati da razgovaramo o svemu – ostao je tajanstven Zagorčić.
The post GROF: Ako ne daš, onda primiš! ZAGORČIĆ: Ovako više ne može! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božović poručio Voši: Fudbal je to, ako ne daš - onda primiš

Izvor: Blic, 21.Okt.2015

Miodrag Božović je, 11. uzastopni put, imao razlog za zadovoljstvo zbog Zvezdine prvenstvene pobede. U odloženom meču 13. kola, uz tri gola Slavoljuba Srnića savladana je Vojvodina sa 3:0..."Mislim da smo bolje igrali od Vojvodine, zaslužili ovu pobedu. Mada je, kod 1:0 za nas, Vojvodina imala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.