GORE PIRINEJI! Barsa DOVELA bivšu ZVEZDU Real Madrida! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORE PIRINEJI! Barsa DOVELA bivšu ZVEZDU Real Madrida! (FOTO)

Senzacionalan transfer.

Tradicija da fudbaleri Barselone prelaze u redove omraženog rivala Reala, kao i da se iz Madrida sele u Kataloniju, nastavljena je i ovog leta. Bomba stiže sa Pirineja, a na Kamp Nou prebrinuli su veliku brigu: Anhel di Marija braniće boje Barse u narednom periodu!

Ceo transfer vredeo je oko 50 miliona evra, uključujući bonuse, a Argentinac je pristao na smanjenje plate, obzirom da je u gradu svetlosti primao 9,5.000.000 evropskih novčanica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo da bi se pridružio saigraču iz reprezentacije Gaučosa Leu Mesiju.

BARSA NE ODUSTAJE: Poslala novu ponudu, i to od 150 MILIONA (FOTO)

NEVERICA NA OSTRVU: Runi doneo šokantnu odluku!

O PSG aceitou vender Ángel Di María ao Barcelona por £46m. (Daily Express) pic.twitter.com/fVQpouZLnU

— Vivendo futebol (@vivendofutebol_) August 23, 2017

DA LI ĆE ON SUDITI VEČITI DERBI? Na njega su BESNI i Delije i Grobari (FOTO)

Kapiten Katalonaca je po svaku cenu želeo Anhela u timu, čak se navodi da je najveći uticaj na predsednika Bertomeua izvršio upravo Mesi.

Di Marija je samo jedan u nizu fudbalera, koji su igrali za oba španska velikana. Pre njega, tu čast su imali: Luis Nazario da Lima Ronaldo, Luis Figo, Havijer Saviola, Samjeul Eto, Georgi Hadži, Alfonso Perez Munjoz, Mihael Laudrup, Bernd Šuster, bivši trener Barse Luis Enrike, kao i nekadašnji šef Crvene zvezde Robert Prosinečki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PSŽ odbio Barsu, a nije ni čudo kada je ovo bila ponuda!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2017

Raspiruje se rat između Parižana i Katalonaca...Barselona i PSŽ verovatno nikada ne bi postigli dogovor oko Nejmara da Parižani nisu imali novca da plate, očigledno, dostižnu klauzulu Katalonaca od 222 miliona evra...Pre neki dan pojavila se informacija da je PSŽ došao u Nicu po Serija samo da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.