Furija

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Furija

Serđo Skariolo izabrao

Serhija Ljulja nećemo gledati dugo, Rudi Fernandez i Felipe Rejes odlučili su da se posvete obavezama u Realu, ali nema ni najmanje sumnje - Španija će na predstojećem Evrobasketu (31. avgust - 17. septembar) biti prvi favorit za zlatnu medalju! A nadamo se da će tamo naleteti na strašnu Srbiju.

Serđo Skariolo danas je objavio konačni spisak putnika za Kluž, gde će Furija igrati grupnu fazu protiv Hrvatske, Crne Gore, Rumunije, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mađarske i Češke, a s obzirom na to ko je sve bio u kombinaciji ta jedino preostalo, dvanaesto mesto u timu, možemo da konstatujemo da je izabrao najjači mogući sastav u ovom trenutku!

Braća Gasol, braća Ernangomez, Rodrigez, Rubio, Navaro, Abrines, Valensijin šampionski tandem Vives - Sastre... Protivnici u prvoj rundi, a i dalje, neće znati odakle preti veća opasnost!

Bilo kako, očekujemo sledeću petorku - Rubio, Navaro (Rodrigez), Abrines, Pau i Mark Gasol.  Šta reći dalje?

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.