Fener još strepi zbog Veselog

Izvor: Mondo, 30.Apr.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener još strepi zbog Veselog

Čeh ne može da obeća da će igrati na Fajnal-foru.

Foto: MN Press

Dok je Fenerbahče trijumfalno prolazio kroz završnicu Top 16 faze, a potom i u tri meča eliminisao Real, stručni štab i igrači Željka Obradovića brižljivo su osluškivali kako je Jan Veseli.

Eksplozivni Čeh, jedan od najboljih igrača "Žocove" ekipe, povredio se  20. marta u utakmici turskog prvenstva i sve do danas je na rehabilitaciji Ahilove tetive.

Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << li će biti u stanju da zaigra na Fajnal-foru, u završnici borbe za titulu prvaka Evrope?

"Veoma me interesuje da li ću biti u Berlinu. Radim sve što mogu da bih bio tamo, ali ne mogu da obećam bilo šta. Još ništa nije definitivno. Hoću da se potpuno oporavim od povrede i da igram na Fajnal-foru. Trudim se veoma naporno da bi tako i bilo, ali još nisam siguran", rekao je bivši centar Partizana, kome mnogi predviđaju brzi povratak u NBA ligu, iz koje se vratio u Evropu prošlog leta.

Trenutno se spekuliše da su za usluge Veselija najzainteresovaniji Denver Nagitsi, sa kojima se 2014. i rastao, odlučivši se tog leta da se priključi Obradovićevu u Istanbulu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.