Džulija Roberts pohvalila Serhija Ramosa i zapalila internet! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džulija Roberts ''pohvalila'' Serhija Ramosa i zapalila internet! (video)

Jedno je sigurno - ili nije gledala utakmicu ili se baš ne razume u fudbal.

Serhio Ramos je bio jedan od tragičara poslednjeg ''El klasika'' u kom je zaradio crveni karton, a njegov tim izgubio sa 2:3.

Ramos je bio u centru pažnje zbog oštrog starta nad Mesijem, svađom sa Pikeom, kao i zbog partije ispod proseka, pošto je statistika pokazala da nije imao niti jedan dobijeni duel ni presečen pas.

Međutim, nakon utakmice, Ramos je imao priliku da upozna slavnu glumicu Džuliju Roberts, po čijem mišljenju je Španac bio ''neverovatan, kao i uvek''!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OČIGLEDNO NIJE PAŽLJIVO PRATILA UTAKMICU: Pogledajte kako je holivuska glumica ocenila igru Ramosa protiv Barselone (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017

Nakon proteklog „El Klasika“ Serhio Ramos je na stadionu iskoristio priliku da pozdravi poznatu glumicu Džuliju Roberts, a malo ko će se složiti sa njenim komentarom upućenom španskom fudbaleru.. . Naime nakon utakmice Ramos se na stadionu upoznao sa Džulijom i njenim suprugom, a glumica se...

Nastavak na HotSport.rs...

MOMENAT KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Kamera u tunelu uhvatila kako je Mesiju ispao zub (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2017, 13:14

Dok su igrači izlazili na teren stadiona ‘Santjago Bernabeu’, izleteo je i zub Lionela Mesija.. . Par dana posle ‘El klasika’ koji je Barselona dobila u 92. minutu golom Lionela Mesija svi i dalje pričaju o fenomenalnom Argentincu, njegovoj proslavi trećeg gola Barse, ali i povredi zuba koju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.