Džordž je ponovo onaj stari (video)

Izvor: MVP.rs, 07.Okt.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž je ponovo onaj stari (video)

Košarkaš Indijane je u prvoj četvrtini meča protiv Detroita pokazao da se u potpunosti oporavio od teške povrede.

Prethodne noći je odigrano novih šest utakmica NBA predsezone, a u centru pažnje je bio Pol Džordž, krilni igrač Indijane. On je sjajnom igrom predvodio Pejserse do trijumfa u duelu sa Detroitom rezultatom 115:112.

Džordž je u avgustu 2014. godine tokom priprema sa reprezentacijom Amerike doživeo prelom desne noge, a uspešno se >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << vratio na teren pred kraj prošle sezone. Ipak, dokaz da je Džordž ponovo onaj stari dobili smo tek prethodne noći. Krilni igrač je upisao 20 poena u prvoj četvrtini meča sa Pistonsima, šutirajući iz igre 7/7. On je na ovoj utakmici igrao 24 minuta i za to vreme je upisao 32 poena (10/17 iz igre, 5/9 za tri).

A, prvi meč večeri odigran je u "Mediolanum Forumu" u Milanu, gde je Boston bio ubedljiv protiv domaćeg Emporio Armanija - 91:124. Milan Mačvan je igrao 17 minuta za tim iz Italije i meč je završio sa osam poena i pet skokova.

Naredne noći nas očekuje novih sedam duela predsezone.

Rezultati:

EA7 Emporio Armani - Boston 91:124

Vašington - Filadelfija 129:95

Detroit - Indijana 112:115

Čikago - Milvoki 105:95

Memfis - Hjuston 92:89

Dalas - Denver 86:96



(foto: NBA)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Kad "eksplodira" Pol Džordž... (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015

Već na startu sinoćne predsezoneske utakmice izvemđu Indijane i Detroita, prva zvezda Pejsersa demonstrirala koliko je željna igre...Veći deo prošle sezone je propustio zbog gadne povrede koju je zadobio na pripremama za Mundobasket, a ako se po jutru dan poznaje u ovu ulazi baš 'naoštren'...Džordž...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.