Duško Tošić od sledeće sezone saigrač Snajdera i Drogbe?

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Tošić od sledeće sezone saigrač Snajdera i Drogbe?

Doskorašnji srpski fudbalski reprezentativac Duško Tošić na meti je jednog od najpopularnijih turskih klubova Galatasaraja i mogao bi već narednog leta da se preseli u Istanbul, prenose lokalni mediji.

Tošić pruža odlične partije u dresu Genčerbirligija, odigrao je 25 utakmica na poziciji levog beka, postigao jedan gol i zabeležio devet asistencija.

To naravno nije ostalo neprimećene od strane skauta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ekipe, koja je ove sezone dogurala do četvrtfinala Lige šampiona i za koju nastupaju asovi poput Didijea

Drogbe i Veslija Snajdera.

Tošić je karijeru počeo u OFK Beogradu, a potom je bio član Sošoa, Verdera, Portsmuta, KPR-a, Crvene zvezde i Betisa. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 11 utakmica i postigao jedan gol.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić ide kod Drogbe i Snajdera?

Izvor: Mondo, 24.Apr.2013

Turski mediji navode da je snažni srpski defanzivac na meti Galatasaraja i da bi sledeće sezone mogao da igra u skupo plaćenom timu Fatiha Terima...Prošlogodišnja odluka Duška Tošića (28) da dres Crvene zvezde zameni opremom Genčlerbirligija pokazala se kao pun pogodak za njega...U Turskoj igra...

Nastavak na Mondo...

Tošić od leta u društvu Snajdera i Drogbe?

Izvor: Sportal.rs, 24.Apr.2013

Defanzivac Genčlerberligija uskoro bi mogao da promeni klub, a ako je verovati pisanjima turskih medija, bivši igrač Crvene zvezde od sledeće sezone trebalo bi da nastupa za istanbulski Galatasaraj.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.