Izvor: B92, 20.Jan.2011, 03:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubl: Tipsa uspešan, kraj za Vemića

Janko Tipsarević i njegov partner Nemac Bjorn Pau uspešno su startovali u konkurenciji dublova na Australijen openu.

Sprsko-nemačka kombinacija je u prvom kolu sa 6:1, 6:4 savladala hrvatski tandem Ivan Ljubičić - Lovro Zovko i plasirala se u drugu rundu takmičenja u Melburnu.

Od takmičenja dublova u Melburnu oprostio se još jedan Hrvat Ivo Karlović koji je sa srpskim teniserom Dušanom Vemićem eliminisan od para Maheš Bupati/Leander >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Paes sa 2:1, po setovima 5:7, 6:3 i 6:0.

Tipsarević, koji je brzo završio takmičenje u singlu, i Pau će u sledećoj fazi igrati sa parom koji čine Belgijanac Gzavije Malis i Britanac Džejmi Mari koji su sa 6:4, 6:0 eliminisali devete nosioce Veslija Mudija i Dika Normana.

Srbinu i Francuzu je za pobedu trebalo nešto više od sat vremena igre, sjajno su servirali i odlično koristili brejk šanse (5/8), te sa duplo više poena nadigrali Hrvate.

Australijen open, dubl:

Bjorn Pau/Janko Tipsarević – Ivan Ljubičić/Lovro Zovko 2:0 (6:1, 6:4)

Ivo Karlović/Dušan Vemić – Maheš Bupati/Leander Paes 1:2 (7:5, 3:6, 0:6)

kasnije:

Benjamin Beker/Mihael Kolman – Robin Hase/Viktor Troicki

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tipsarević dobar u dublu

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2011

Janko Tipsarević i Nemac Bjorn Pau uspešno su startovali u konkurenciji dublova na Australijan openu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.