Dolonc eliminisana na startu turnira u Katovicama

Izvor: Press, 08.Apr.2014, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolonc eliminisana na startu turnira u Katovicama

Srpska teniserka Vesna Dolonc završila je učešće već na startu WTA turnira u Katovicama pošto je večeras u prvom kolu izgubila od Francuskinje Aliz Korne u dva seta - 6:3, 6:2.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katovice: Poraz Vesne Dolonc od Aliz Korne, Jakšićeva u sredu protiv Lučić-Baroni

Izvor: Blic, 08.Apr.2014

Vesna Dolonc završila je učešće na turniru u Katovicama već na početku, porazom od Aliz Korne sa 6:3, 6:2. ..Korne je na turniru četvrti nosilac, a do osmine finala došla je posle 75 minuta igre. Diktirala je tempo od početka, povela je sa 3:0, a Vesna je uspela da se revanšira i izjednači....

Nastavak na Blic...

KATOVICE: Dolonc poražena na startu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Apr.2014

Srpska igračica Vesna Dolonc završila je učešće već na startu VTA turnira u Katovicama.. (FOTO: tennisforum.com). Ona je u prvom kolu izgubila od Francuskinje Aliz Korne u dva seta – 6:3, 6:2.. Turnir u poljskom gradu igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.