Kraj za Doloncovu u Katovicama

Izvor: B92, 08.Apr.2014, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Doloncovu u Katovicama

Srpska teniserka Vesna Dolonc eliminisana je na startu WTA turnira u Katovicama.

Ona je na startu takmičenja poražena od četvre nositelje Francuskinje Aliz Korne - 2:0(6:3, 6:2).

Korne je tako uspešno rešila njihov prvi međusobni duel, za malo više od sat vremena igre, iskoristivši pet brejk lopti. Naša teniserka imala je nekoliko prilika da se vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u meč, ali je Francuskinja svaki put uspevala da pronađe rešenje i na kraju zasluženo slavi.

Na turniru u Poljskoj učestvuje i Jovana Jakšić, koja se u okviru druge runde u sredu sastaje sa Mirjanom Lučić-Baroni iz Hrvatske.

Nagradni fond je 250 hiljada dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Doloncovu u Katovicama

Izvor: B92, 08.Apr.2014

Srpska teniserka Vesna Dolonc eliminisana je na startu WTA turnira u Katovicama...Ona je na startu takmičenja poražena od četvre nositelje Francuskinje Aliz Korne - 2:0(6:3, 6:2)...Korne je tako uspešno rešila njihov prvi međusobni duel, za malo više od sat vremena igre, iskoristivši pet brejk...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.