Đokoviću srpski derbi u Dubaiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokoviću srpski derbi u Dubaiju

DUBAI -

Najbolji svetski teniser Novak Đoković pobedio je danas kolegu iz reprezentacije Srbije Janka Tipsarevića sa 6:1, 7:6 (8:6) u meču četvrtfinala turnira u Dubaiju.

Đokoviću je to bila četvrta pobeda u petom odmeravanju snaga sa Tipsarevićem, kao i 18. uzastopni trijumf u Dubaiju.

Nakon ekspresno dobijenog prvog seta za samo 25 minuta, prvi reket sveta morao je da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobrano pomuči u nastavku meča.

Drugi set trajao je više od sat vremena, a Tipsareviću u taj-brejku nije bilo dovoljno ni vođstvo od 3:0.

Đoković će u polufinalu igrati protiv Britanca Endija Mareja, koji je bio bolji od Čeha Tomaša Berdiha.

Srpski i britanski teniser do sada su igrali 11 puta, a Đoković vodi sa 7-4.

ATP turnir u Dubaiju igra se za ukupni nagradni fond od 1,7 miliona dolara, a pobednik će osvojiti ček na 409.000 dolara i novih 500 bodova na rang listi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUBAI: Đoković dobio srpski derbi!

Izvor: Mondo, 01.Mar.2012

Novak bolji od Janka - 6:1, 7:6 (8:6) - uz obostrano kvalitetnu partiju u drugom setu. U petak protiv Mareja.

Nastavak na Mondo...

ATP Dubai: Novak prejak za Janka

Izvor: Sportal.rs, 01.Mar.2012

Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Dubaiju pobedom nad velikim prijateljem Jankom Tipsarevićem u dva seta - 6:1, 7:6 (6), posle sat i 36 minuta igre.

Nastavak na Sportal.rs...

Đoković u polufinalu Dubaija

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2012

Najbolji svetski teniser Novak Ðoković pobedio je danas kolegu iz reprezentacije Srbije Janka Tipsarevića sa 6:1, 7:6 (8:6) u meču četvrtfinala turnira u Dubaiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dubai: Novak preko Janka do polufinala

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2012

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Dubaiju, pošto je pobedio zemljaka Janka Tipsarevića sa 2:0, po setovima 6:1, 7:6 (8-6)...Đoković će u petak od 14 časova u polufinalu igrati protiv četvrtog tenisera sveta, Škotlanđanina Endija Marija koji je danas...

Nastavak na Vesti-online.com...

Novak bolji od Janka, zakazao polufinale sa Murray-em

Izvor: NC magazin, 01.Mar.2012

Novak Đoković igra sve bolje na turniru u Dubaiu. Kako odmiče vreme i ređaju se mečevi, sve je sigurniji i pronalazi svoju igru. Danas je bio bolji od sunarodnika i prijatelja Janka Tipsarevića, pobedio je rezultatom 2:0 (6:1, 7:6) i plasirao se u polufinale turnira na kome mu se smeši četvrta...

Nastavak na NC magazin...

Nole pobedio Tipsu, sad ide na Mereja

Izvor: NaDlanu.com, 02.Mar.2012, 00:40

Novak Đoković pobedio je Janka Tipsarevića sa 2:0 (6:1 7:6) u četvrtfinalu teniskog turnira u Dubaiju. .. BEOGRAD, 1. marta 2012. (Beta-AP) - Novak Đoković će u petak u polufinalu igrati protiv četvrtog tenisera sveta, Škotlanđanina Endija Marija koji je bio bolji od Čeha Tomaša Berdiha.Đoković...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.