Djoković zaradio više od 11 miliona dolara

Izvor: Beta, 28.Nov.2011, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković zaradio više od 11 miliona dolara

BEOGRAD, 28. novembra 2011. (Beta) - Srpski teniser i prvi reket sveta Novak Djoković zaradio je tokom ove sezone više od 11 miliona dolara, što je za pet miliona više od drugog tenisera na ATP listi Španca Rafaela Nadala, a Janko Tipsarević se odličnim igrama probio na deveto mesto rang liste igrača, ali i liste tenisera koji su najviše prihodovali u protekloj sezoni.

Djoković je tokom 2011. igrao na 19 turnira i zaradio 11 miliona 19 hi..
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak zaradio 11 miliona dolara

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2011

Srpski teniser i prvi reket sveta Novak Đoković zaradio je tokom ove sezone više od 11 miliona dolara što je pet miliona više od drugog tenisera na ATP listi Španca Rafaela Nadala, a Janko Tipsarević se odličnim igrama probio na deveto mesto rang liste igrača ali i liste tenisera koji su najviše...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đoković prvi po zaradi

Izvor: Radio 021, 29.Nov.2011, 00:18

Srpski teniser i prvi reket sveta Novak Đoković zaradio je tokom ove sezone više od 11 miliona dolara, što je za pet miliona više od drugog tenisera na ATP listi Španca Rafaela Nadala.

Nastavak na Radio 021...

Novak zaradio preko 11 mil. dolara

Izvor: Capital.ba, 29.Nov.2011

BEOGRAD, Srpski teniser i prvi reket svijeta Novak Đoković zaradio je tokom ove sezone više od 11 miliona dolara. To je za pet miliona više od drugog tenisera na ATP ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.