Đoković preslišao Souzu

Izvor: RTS, 01.Sep.2015, 04:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković preslišao Souzu

Đoković – Souza 3:0 (6:1, 6:1, 6:1). Novak Đoković je u drugom kolu Ju-Es opena. Srpski as lako je preskočio prvu prepreku za samo 72 minuta igre. Naredni rival je bolji iz duela u ko igraju Kanađanin Vasek Pospišil i Austrijanc Adrijan Hajder-Maurer.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je startovao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Otvorenom prvenstvu SAD savladavši Brazilca Žoaa Souzu u tri seta - 6:1, 6:1, 6:1.

Đoković je s lakoćom preskočio prvu prepreku na poslednjem gren slemu sezone.
U meču bez imalo uzbuđenja i neizvesnosti srpski as je dominantnom igrom rutinski završio posao, prepustivši Brazilcu, trenutno 89. na ATP listi, samo tri gema.
Neravnopravan duel, prvi između njih dvojice na ATP turnirima, Đoković je okončao nakon samo 72 minuta borbe iskoristivši prvu meč loptu.
Srpski teniser u 2. kolu čeka pobednika susreta između Kanađanina Vaseka Pospišila i Austrijanca Andreasa Hajdera-Maurera.
Tok meča:
23.58 - Kraj meča. Novak dobija svoj servis gem i rešava meč u svoju korist, 6:1 i u trećem setu.
23.56 - Novak ponovo dolazi do brejka i vodi sa 5:1. Naš as ima priliku da servisom reši meč u svoju korist.
23.50 - Ponovo Novak oduzima servis protivniku na startu seta i vodi sa 3:1.
23.35 - Identičnim rezultatom, Novak je osvojio i drugi set - 6:1. 
23.23 - Opet je Đoković rano došao do brejka, a potom bio siguran na servisu što mu je donelo prednost od 3:1. 
23.10 - Impresivnom igrom, Novak Đoković je osvojio prvi set rezultatom 6:1. 
23.00 - Đoković pravi brejk, i to bez izgubljenog poena. Vodi sa 3:1. 
22.45 - Počeo je meč između Đokovića i Souze, prvi na servisu je srpski teniser. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović preko Gonzalesa do drugog kola

Izvor: RTS, 01.Sep.2015

Filip Krajinović je uspeo da se plasira u drugo kolo Ju-Es opena. On je u prvom kolu bio bolji od Alehandra Gonzalesa iz Kolumbije sa 3:0, po setovima 6:4, 6:0, 6:4. Naredni rival našeg tenisera je Španac David Ferer. . ...

Nastavak na RTS...

Đoković: Samo da ovako nastavim

Izvor: RTS, 01.Sep.2015

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan početkom Otvorenog prvenstva SAD i da želi tako i da nastavi. Posle pobede nad Žoaom Sozom Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Andreasa Hajder-Maurera, koji je u prvom kolu bio bolji od Kanađanina Vašeka Pospišila. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.